Skip Navigation Links

İGC’nin Gecesinde KENETLENDİK

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından Grand Plaza’da düzenlenen gece muhteşem geçti.

İGC’nin Gecesinde KENETLENDİKWeb
TV
Foto
Galeri

Gündem   A+a-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından Grand Plaza’da düzenlenen gece muhteşem geçti.
 
Basın Gecesine, Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdullaziz Aydın,Arsuz Kaymakami FatihBaysal, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb.Kamil Türkdönmez başta olmak üzere çok sayıda işadamı, STK Temsilcisi ve basın mensubu aileleriyle birlikte katıldı.
 
Levent Urfalı’nın gecenin proğramını sunmasının ardından bir konuşma yapan İGC Başkanı Veysel Cıncık, basının içinde bulunduğu sıkıntılardan sözederek, “biz emek harcayanlar bu sıkıntıları çekerek mesleği en iyi şekilde icra etmeye çalışırken, kendine gazeteci diyen bir kısım kişiler de mesleği yapmaoan nemalanmanın peşindeler. Biz İGC olarak bu kişilerle sonuna kadar mücadele edeceğiz ve topluma, işadamlarına zarar vermelerini önleyeceğiz. Gecemize katılan tüm konuklarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
 
Basın gecesinde çeşitli plaketler de dağıtıldı. Başarılı çalışmaları nedeniyle Hatay Valisi adına Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu’na, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’e, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya, İGC önceki Başkanı Şehmus Aslan’a birer plaket sunuldu.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gecenin sürprizini açıkladı. İGC olarak yapılan başvuruyu olumlu karşıladıklarını ve evi olmayan gazetecilerin evsahibi olmalarını sağlayacak çalışmayı başlattıklarını belirten Dingil, temsili olarak İGC Başkanı Veysel Cıncık’a bir anahtar verdi. Dingil, “şimdiden hepinize hayırlı olsun” diyerek gazetecileri kutladı.
 
Gecenin yıldızı ise yerel genç sanatçı Burçin Kumru oldu. Güzel sesiyle söylediği şarkılarla, konukların gönlünde taht kurdu. Güzel sanatçıya, konuklar da zaman zaman eşlik ettiler.
 
Burçin Kumru’nun ardından sahneye çıkan Lara, şarkılarını söyledi.
 
Gecenin sonunda ise salondan ayrılan tüm konukları basın mensupları adına İGC Başkanı Veysel Cıncık’a böylesine güzel bir geceyi düzenlemeleri nedeniyle teşekkür ettiler. 
 
İGC Başkanı Cıncık, daha önce örneği görülmeyen bir organizasyon gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “biz yönetim kurulu olarak İskenderun Basını’nın daha ileri seviyelere ulaşırken, dayanışmayı da arttırmayı hedefledik. Basın mensupları asla korkutan değil, her zaman halkının, işadamının yanında olan, doğruları yazan insanlar olarak toplumda görülmeli. Düzenlediğimiz bu gece, bize olan güveni gösterdi. Tüm katılanlara, emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.
İGC’nin Gecesinde KENETLENDİK foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
İGC’nin Gecesinde KENETLENDİK videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet