Skip Navigation Links

Hatay Gönüllüleri Konseyi'nde Yeni Dönem

Hatay Gönüllüleri Konseyi Derneği, 2016 yılına yeni yönetimle girdi.

Hatay Gönüllüleri Konseyi'nde Yeni Dönem

Gündem   A+a-

6 Ocak Çarşamba günü Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) toplantı salonunda gerçekleştirilen HGKD Olağan Genel Kurul kongresinde; Kurucu Başkan Tahir DÖNMEZER, 3 yıldır görevde olduğu yönetimi Hasan Tahsin BAKAN başkanlığındaki yeni yönetime devretti.

Nezih bir ortamda gerçekleşen genel kurul kongresinde divan başkanlığını Ömer BAYRAKTAR, başkan vekilliğini Rüştü İLKBAŞARAN, yazman üyelikleri ise Ecem DOĞRU ve Mehmet KARAKAYA üstlendiler.

Bir sunuş konuşması yapan Kurucu Başkan Tahir DÖNMEZER, geçmiş dönemde yapılan çalışmalarını ve projelerini anlattı. “Tüm genel kurul üyelerimize, yönetim ve denetleme kurulu üyelerimize ve danışmanlarımıza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Görevi devralacak tüm arkadaşlarımı da peşinen tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Tek liste ile girilen organ seçimlerinde H.Tahsin BAKAN başkanlığındaki Yönetim Kurulu oy birliği ile yeni dönem için göreve seçildi.

Kongre sonunda bir konuşma yaparak çalışma programını açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı H.Tahsin BAKAN, hizmetlerinden dolayı Tahir DÖNMEZER başkanlığındaki eski dönem yönetim ve denetleme kurulu üyelerine, ayrıca kongreye katılarak kendilerine destek veren tüm üyelere teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti: “Hatay coğrafyasındaki güzelliklere gönül vermiş insanları bir çatı altında toplayarak doğaya saygılı, sosyal, kültürel, çevreci bir olgu ve yapı içerisinde maddi ve manevi yardımlaşma ve dayanışma ruhu ve bilinciyle Hatay’ı kalkındırmak ve Hataylılara hizmet etmek üzere kurulan bu derneğin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Takım halinde bayrağı aldığımız yerden daha ilerilere götürmek için elimizden geleni yapacağız. Konseyimize yakışır şekilde aynı görev ve sorumluluk anlayışıyla, M.K.Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının ışığında, siyasi, dini ve etnik ayrımcılığa girmeden, genelde ülkemizin, özelde ise Hatay’ın ve Hatay’da yaşayan tüm insanların huzur ve refahı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2016’nın yeni projelerimiz için bir atılım yılı olmasını, tüm insanlığa barış ve kardeşlik tohumları ekmesini, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”dedi.

Ayrıca H.Tahsin BAKAN’ın önerisi üzerine; Tahir DÖNMEZER Onursal Başkanlığa, Zeki ÖZKAYA, Hüsamettin KUTSAL ve Ömer BAYRAKTAR ise Onur Kurulu üyeliklerine oybirliği ile seçildiler.

Seçimden sonra Yönetim Kurulu görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti:

Başkan: Hasan Tahsin BAKAN

Başkan Yardımcıları: Mehmet Ali YÜKSEL, Osman BİÇER, Aysel BEREKET, Şadi ASFUROĞLU, Ecem DOĞRU

Sayman: Şahabeddin ARPACI

Genel Sekreter: Almula Meryem İREZ

Genel Sekreter Yrd.: Mehmet KARAKAYA  

Üyeler: Raif İNEL, İsmail ÖZTÜRK, Cemil Nadir ATTAROĞLU, Mustafa İNAN, Hasan ÖZKAN, Ceylan GÜZELMANSUR, Kenan BAKIR, Fikret DUMAN

Denetleme Kurulu görev dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti: Rüştü İLKBAŞARAN Başkan, Mehmet Edip YAVRUM Başkan vekili, Ahmet Şifa YÜKSEL üye.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet