Skip Navigation Links

Basına Saldırı

HRT AKDENİZ TV İskenderun bölge temsilciliği ve Haber EKSPRES Gazetesi işyerine dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce taşlı sal

Gündem   A+a-

HRT AKDENİZ TV İskenderun bölge temsilciliği ve Haber EKSPRES Gazetesi işyerine  dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce taşlı saldırıda bulunuldu. Taşlı saldırıda stüdyo kısmının camlarının parçalandığı görüldü.

 

Bu sabah işyerine gelindiğinde fark edilen saldırı hakkında İskenderun emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri  ve olay yeri inceleme ekipleri kapsamlı bir araştırma yaptı.

 

Olayın fail yada faillerinin kimliği henüz  belli olmamasına rağmen soruşturmanın hızlı bir şekilde sonuçlanacağı bekleniyor. 

Haber Ekspres Gazetesine yapılan bu çirkin saldırıyı, halkın haber alma özgürlüğüne yapılmış bir saldırı olarak görüyor  ve kınıyoruz.

 

Basın olarak yaptığımız haberlerin her zaman arkasında olacağız.

Bu güne kadar kimseye eğilmeyen başımız bundan sonrada eğilmeyecektir.

 

Olayın bilinçli bir şekilde istenerek ve planlanarak yapıldığı gerçeğini de göz önünde bulundurarak, fail veya faillerin bir an önce yakalanıp adalet önüne çıkarılması en büyük temennimizdir.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet