Skip Navigation Links

İTSO'nun Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

İTSO Haziran ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yakın zamanda kaybedilen sanayici iş adamı ve İTSO Başkanvekili Merhum Ahmet Göçmen ya

Gündem   A+a-

 
İTSO Haziran ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yakın zamanda kaybedilen sanayici iş adamı ve İTSO Başkanvekili Merhum Ahmet Göçmen yapılan konuşmalarla anıldı.
İTSO Meclisi’nde ilk olarak konuşan Mehmet Binbay, merhum Ahmet Göçmen’in sevilen, sayılan ve ticari ahlakı yönüyle de beğenilen bir sanayici olduğunu belirtti. Başkan Binbay’dan sonra, meclis üyesi Serdar Yavuzer’de merhum Göçmen’in aramızdan ayrılışından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirip, kendisine Allahtan rahmet diledi.
İTSO Başkanvekili ve ASAŞ Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Ahmet Göçmen’i anan son konuşmacısı ise İTSO Üyesi İnşaat Mühendisi Muzaffer Seküçoğlu oldu. Seküçoğlu; “Ahmet Göçmen ile uzun yıllar komşuluk yaptım. Kendisiyle pek çok güzel hatıramız var. Allah rahmet eylesin.” dedi. Ayrıca 12 Haziran genel seçimlerinin ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyerek; “Seçim öncesi bakanlarımız milletvekillerimiz bizlere ziyaretleri esnasında İskenderun’a bazı hizmetlerin sözünü verdiler. Bunların takipçisi olalım, bakanlarımızı ve bölge milletvekillerimizi burada sık sık konuk edelim, onlarla irtibatı koparmayalım.” şeklinde konuştu.
 
ALTIN NEŞTERDEN NARKOZSUZ BYPASS
Ardından Özel TOBB ETÜ Hastanesi, Kardiyovasküler Cerrahi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tayfun Aybek, “Kalp Sağlığı Alanındaki Yenilikler ve Son Teknolojik Gelişmeler” adlı bir sunum gerçekleştirdi.
Kalp sağlığı konusuyla ilgili sunum yapan ve Tıp Dünyasında ‘’Altın Neşter’’ olarak anılan Özel TOBB ETÜ Hastanesi, Kardiyovasküler Cerrahi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tayfun Ayberk, slayt eşliğinde göğüs kafesi açmadan, 3-5 cm arası küçük yara ile yapılan By-Pass ameliyatından söz etti. Narkoz verilmeden çalışan kalbe yapılan By-Pass’dan da bahseden Doç. Dr. Ayberk, dinleyici ve izleyicilere kalp sağlıklarını korumalarını öğütledi. Doç. Ayberk sonrası Sağlıklı Beslenme konusunda Diyetisyen Esra Örün’de bir sunum gerçekleştirdi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet