Skip Navigation Links

Katil Zanlıları Kıskıvrak Yakalandı

İskenderun'da 'Neden yan baktın' kavgası sonrası Hüseyin Kapan'ın 20 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü cinayetin zanlıları kıskıvrak yakalandı.

Katil Zanlıları Kıskıvrak Yakalandı

Gündem   A+a-

İskenderun'daki akaryakıt istasyonunda çıkan 'Neden yan baktın' kavgasında 20 yaşındaki Hüseyin Kapan 20 yerinden bıçaklanarak canice katledilmişti. Olay Sonrası İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş bir arama çalışması yaparak olaya karışan iki cinayet zanlısını yakaladı.

İskenderun’un Gürsel Mahallesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yaşanan cinayette, iddialara göre, motosikletine benzin almak isteyen 20 yaşındaki Hüseyin Kapan, arkasında bulunan arkadaşı A.Y. ile akaryakıt istasyonuna gelmiş ve yine motosikletleri ile akaryakıt istasyonundan benzin almayan gelen İsmet A. ile Hasan P. burada Hüseyin Kapan ve arkadaşı A.Y. ile 'Neden Yan Baktın' kavgasına tutuşmuştu. Çıkan kavgada Hüseyin Kapan vücudunun farklı yerlerine 20 bıçak darbesi alarak olay yerinde hayatını kaybederken arkadaşı A.Y. ise kaçarak canını zor kurtarmıştı.

Yaşanan cinayet sonrası İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri, daha önceden de şüpheli iki kişinin çeşitli suçlardan sabıkalarının var olması üzerine il genelinde bir arama tarama çalışması başlattı ve 2 gece önce yaşanan cinayet zanlısı 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

 

Kırıkhan’a Yaralarının Tedavisine Gitmiş!

 

Kavga esnasında yaralanan zanlı İsmet A.’nın Kırıkhan’a gittiği ve özel bir hastanede tedavi altına alındığı bilgisini alan asayiş ekiplerinin başarılı çalışması neticesinde İsmet A. gözaltına İskenderun’a getirildi.

 

Koşarak Kaçmaya Çalıştı! 

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Mobese kameralarından ikinci zanlı Hasan P.’nin en son geçtiği noktaları tespit etmesi üzerine, asayiş ekiplerinin Hasan P.’yi İsmet İnönü (Pac) Meydanında yaya olarak yakalamak üzere harekete geçti, yoğun trafikten dolayı sıkışan ekip otosundan inen polisleri fark eden zanlı Hasan P. koşarak kaçmaya başladı.

 

Polis Zanlı Arasında Kovalamaca!

 

Polisle zanlı arasında 500-600 metre kovalamaca sonunda zanlı Hasan P. Üstgeçit civarında yakalanarak göz altına alındı.

20 yaşındaki Hüseyin Kapan’ın 20 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü cinayetin zanlısı iki şüpheli İsmet A. ve Hasan P. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro’da yapılan sorgulamalarının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
tr 30 Aralık 2015 Çarşamba
avrupa standartlari! Aslan Turk polisi! caniler suclarini cezasini cekecek o genc oglan bunu hakketmedi:(
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet