Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gaziantep'te Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Gaziantep'te Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Yaşam   A+a-

Kazada ölen Hüseyin Özer'in, çalıştığı mağazanın sahibinin oğlu olan Mehmet Selim ile aynı kaderi paylaştığı ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in İslahiye ilçesinden Hatay istikametine seyir halindeki Hüseyin Özer idaresindeki 27 SD 914 plakalı motosiklet, aynı istikamette seyreden H.G. idaresindeki 27 SH 650 plakalı kamyonete yandan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Hüseyin Özer (22) ve arkadaşı Kadir Korkmaz ağır yaralandı. Yaralıların olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan Hüseyin Özer tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.
Kazada ağır yaralanan Kadir Korkmaz'ın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirtildi. Özer'in cenazesi ise Kabaklar Mahallesi'nde defnedildi.
GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ
Kaza anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde motosikletin aşrı hızlı olduğu görülürken, bir içecek firmasının dağıtım aracının sinyalini yakıp, sola dönmek isterken kazanın meydana geldiği görüldü.
PATRONUYLA AYNI KADERİ PAYLAŞTI
Hüseyin Özer'in, çalıştığı beyaz eşya mağazasının patronu Selim Selimoğlu'nun oğlu Mehmet Selimoğlu ile aynı kaderi paylaştığı ortaya çıktı. Özer'in çalıştığı mağazadan mesai arkadaşı olan Mehmet Selimoğlu, 13 Aralık 2015 tarihinde arkadaşı Yusuf köse idaresindeki otomobilin, bir traktörün römorkuna çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaklaşık 6 gün süren yaşam savaşının ardından hayatını kaybetmişti.
40 gün arayla 2 ayrı trafik kazasında hayatını kaybeden iki arkadaştan ise geriye ilk kazadan yaklaşık bir ay önce çekildiği tahmin edilen fotoğraf kaldı.
Polis kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar