Skip Navigation Links

Kimsesiz Çocuklara Karne Hediyesi

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, bünyesindeki çocuklara karne etkinliği düzenledi.

Gündem   A+a-


İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, bünyesindeki çocuklara karne etkinliği düzenledi.
Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri Gül hanım Özcan, Birgül Kalaycı, Mehtap Kırca da Derneğin karne etkinliğine çocuklara yönelik hazırladıkları armağanları çocuklara teslim ettiler. İç çamaşırı, çorap, kendi ördükleri atkı ve bereleri çocuklara armağan ettiler.
Yarı tatiline giren çocuklar, karnelerini dernek yöneticilerine göstererek durum değerlendirmesi aldılar. Çocukların karnelerinin bir örneğini fotokopi ile alan dernek yöneticileri, karnesinde zayıf notları olan çocukların listesini yaparak, notların iyileştirilmesi yönünde dernek bünyesinde çocuklara eksik oldukları alan derslerinde öğretmenler nezaretinde etüt çalışması yapacaklar.
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, genel anlamda çocukların derslerinin iyi olduğunu Matematik, İngilizce ve Fen Bilimleri dallarında çocukların eksikliklerinin olduğunu tespit ettiklerini belirtti. “Çocuklarımızın güzel notlarla dolu bir karnesi olması için çabalıyoruz. Genel anlamda çocuklarımızın karnesi iyi. Ancak bazı alan dersleri ile ilgili eksikleri olan çocuklarımızdan bazılarının karnesindeki zayıf notların iyileştirilmesi için dernek bünyemizde etüt çalışmaları yapmayı planladık. Bunun için bazı öğretmen arkadaşlarımızdan gönüllülük bazında destek alacağız. Çocuklarımızı topluma, vatana iyi birer evlat olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Çıktığımız bu yolda gönlü bizimle olanlara teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet