Skip Navigation Links

Sofular Mahallesi İçmesuyu Şebekesine Kavuştu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(hatsu), içmesuyu şebekesi bulunmayan yeni yerleşim

Sofular Mahallesi İçmesuyu Şebekesine Kavuştu

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(hatsu), içmesuyu şebekesi bulunmayan yeni yerleşim yerlerinde şebeke döşeme çalışmalarının yapıldığını bildirdi.

İlin muhtelif yerlerinde içmesuyu şebekesi olmayan noktalarda içmesuyu hattı döşeme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten idare, bu çerçevede altınözü ilçesine bağlı sofular mahallesi’ne 63’lük borularla 1500 metre yeni içmesuyu hattının çekildiğini ve 4 eve abone bağlantısının verileceğini kaydetti.

Yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşların içmesuyu konusundaki sıkıntıların tarihe karışacağını belirten idare, ayrıca il genelinde işlemez hale gelen eski içmesuyu hatlarında da yenileme çalışmalarının yapıldığına dikkat çekerek, yapılan çalışmalar sayesinde kesintilerin önüne geçildiğini vurguladı. 

Oluşan içmesuyu arızalarının da sıkı takip edildiğini ve arızaların ivedi bir şekilde giderilmesi adına yoğun çabaların verildiğini bildiren idare, söz konusu çalışmada 1 kepçe ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet