Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Özlenen konuşmayı Zeki Aytaş yaptı

İskenderun Belediye Meclisi'nde özlenen konuşmayı yapan CHP'li Meclis Üyesi Zeki Aytaş, iktidarı-muhalefeti herkesi hizmet ve proje üretmeğe davet ett

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Meclisi’nde özlenen konuşmayı yapan CHP’li Meclis Üyesi Zeki Aytaş, iktidarı-muhalefeti herkesi hizmet ve proje üretmeğe davet etti. Yapıcı ve üretken olmanın sadece İskenderun’un menfaatine olacağına dikkat çeken Zeki Aytaş, konuşmasıyla da tam not aldı.
Herkes tarafından büyük beğeni toplayan CHP’li Meclis Üyesi Zeki Aytaş’ın konuşmasını, seçilmiş ve atanmışlara verilen en güzel mesajları içermesi nedeniyle yayınlıyoruz:

“Hepinizin malumu İskenderunlu bize beş yıl süre için hizmet yetkisi verdi. Uyum içinde çalışan, doğruyu-yanlışı tartışan ve en doğru kararı veren bir belediye meclisi olarak, halkımızın bizleri dikkatle takip ettiğini hatırlatmak istiyorum. Türkiye’nin en hızlı gelişen şehirlerinden birisi olarak İskenderun, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde ekonomik ve sosyal yönden ciddi bir büyüme gösterecek.
Bana göre; İskenderun Belediye Meclisi, kentin bir aynası konumundadır. Konuşulan her söz, atılan her adım, atılan her imza, kentimizde yaşayan her ferdi bağlamaktadır.
Hizmetlerimizle, ekonomik ve sosyal gelişimi kaçınılmaz olan İskenderun’un şahlanmasına, el birliğiyle katkı sunmamız vicdani bir sorumluluktur. İskenderunlu, modern bir kentte yaşamayı hak ediyor.
Halkımızın beklentilerini karşılayacak projelere öncelik verelim.
Çok kritik bir dönemde, ciddi projeler üretmenin ve el birliğiyle de bu projeleri hayata geçirmenin tam zamanıdır. Hizmetin, iktidarı-muhalefeti yoktur bana göre. Halk, iyiyi ve kötüyü çok iyi görmekte, şehrin gelişimi adına alınan her kararı yakından takip etmektedir.
İskenderun’da yaşayan 250 bini aşan nüfusun hepimizden de bu yönde beklentileri vardır. Belediye başkanımıza güç katalım. Hepimizin yararına hizmetler bekleyelim.
Daha modern bir kent yapmak için çaba sarfedelim.
Bahane üretmek, birbirimize sataşmak ve siyasi görüşler ışığında hareket etmek yerine, proje üretmek ve çalışmaları halkın takdirine sunmak her şeyden daha önemlidir.
İnsanın olduğu yerde hata da olacaktır. Sonuçta hepimiz insanız! Ama şunu da unutmayalım ki; olumlu düşünürsek proje üretiriz, olumsuz düşünürsek bahane üretiriz. Olumlu düşünelim iş yapalım, iş yapanlara da destek verelim. Elbirliğiyle İskenderun’u geliştirelim.
Arkadaşlar, Uzun farlarımızı yakalım.. Bizler İskenderun’u atalarımızdan devralırken, torunlarımıza karşı da ciddi sorumluluklar taşıyoruz. İskenderun’da dünden ders çıkarmalı ama hep ileri, daha iyiyi yakalamak için de proje üretmeliyiz.
Özellikle de şunu ifade etmek istiyorum, birbirimizi eleştirirken yapıcı olmalı, eleştirirken de ciddi çözüm önerilerini de ortaya koymalıyız.
İskenderun Belediyesi yönetiminin yaptığı çalışmalar meyvelerini vermeğe başlamıştır.
İskenderun’da geçtiğimiz yıllarda yaşanan sel felaketleri yüreğimizde yaralar açmıştı.
O günleri eleştirmek yerine, çözüm yolları bulundu ve sel felaketine neden olan tüm olumsuzluklar ortadan kaldırıldı.
Menfezlerin yeniden faal duruma getirilmesi bunun en somut örneğidir.
Günlerce geceli-gündüzlü yağan yağmura rağmen, birkaç yer dışında kentin hiçbir yerinde su taşkını meydana gelmemiş, esnaflarımızın işyerlerine, zemin katlarda ikamet eden vatandaşlarımızın evlerine su girmemiştir.
Çok yetersiz olduğu teknik incelemeler sonrası belgelenmiş altyapı, belediyemizin çalışmaları sonrası rahatlatılarak, vatandaşlarımız huzur ve güven ortamında yağışlı günleri geride bırakmıştır.
Ve bugün itibariyle de yağışlı havalar kentimizi etkisi altına yeniden almış, halkımızda geçmiş yıllarda olduğu gibi bir kaygı ve telaş yaşanmamıştır.
Düşüncelerim, hepinizin takdir edeceği üzere, sorumluluklarımızı bilmek ve bu yönde ciddi projeler oluşturarak halkın hizmetine sunmak adına her türlü çabayı sarfetmeliyiz.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar