Skip Navigation Links

Hatsu, İçmesuyu Çalışmalarında Dur Durak Bilmiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), başlatmış olduğu “50 Yılın İçmesuyu Seferberliği”

Hatsu, İçmesuyu Çalışmalarında Dur Durak Bilmiyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), başlatmış olduğu “50 Yılın İçmesuyu Seferberliği” projesi kapsamında Altınözü ilçesine bağlı Ziyaret Mahallesi’nde içmesuyu isale hattının yenilendiğini duyurdu.

HATSU Genel Müdürlüğü, Ziyaret Mahallesi’nde bulunan içmesuyu kuyusundan mahallenin merkez noktasına kadar giden isale hattının tertemiz ve basınca dayanıklı boruların kullanıldığını bildirerek, HATSU İçmesuyu Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin 168’lik çelik borularla 500 metre hattın döşendiğini açıkladı.

İçmesuyu şebekesi sorunlarının giderilmesi ve vatandaşın tertemiz su içmesi amacıyla il genelinde çalışmaların yapıldığına vurgu yapan İdare yetkilileri, kesintilere neden olan kayıp-kaçak oranlarını minimum seviyeye düşürme adına da çalışmaların sürdüğünü aktardı.

HATSU, “50 Yılın İçmesuyu Seferberliği” kapsamında Altınözü’nde içmesuyu şebekesi ve isale hatlarını yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, yapılan çalışmalar sayesinde Altınözülülerin kirli ve paslı borulara veda edeceğini ve döşenen temiz borularla birlikte Altınözülülerin tertemiz içilebilir suya kavuşacağını vurguladı.

Daha kaliteli ve hızlı hizmet etme adına ekiplerin özverili bir şekilde çalıştıklarını belirten idare, uzman teknik personel gözetiminde sürdürülen çalışmada 1 kepçe ve 5 personelin görev yaptığını açıkladı.  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet