Skip Navigation Links

“Yemek yiyebildiğim için mutluyum”

8 Yıldır yaşadığı reflü şikayeti ameliyatla sona erdi.

“Yemek yiyebildiğim için mutluyum”

Sağlık   A+a-

Sekiz yıldan bu yana reflü şikâyeti bulunan Hüseyin Bulut, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın laparoskopik gerçekleştirmiş olduğu reflü ameliyatıyla sağlığına kavuşarak, ameliyattan kısa süre sonra rahat bir şekilde yemek yemeye başladı.

“Yemek yiyebildiğim için mutluyum”
Ameliyat sonrası, mide şikâyetinin sona erdiğini ve çok rahat yemek yediğini ifade eden Hüseyin Bulut, “Reflü rahatsızlığını 8 yıldan bu yana yaşıyorum. Su bile içemez duruma gelmiştim. Ne zaman yemek yesem, midemde ekşime ve yanma meydana geliyordu. Şiddetli baş ağrıları yaşıyor, midemdeki acı suyu çıkarana kadar rahat etmiyordum. Bu nedenle birçok hastaneye başvurdum, endoskopi yaptırdım, ilaç kullandım. Ama bir faydasını göremedim. Yaşadığım sorundan dolayı ne yapabilirim diye araştırırken, çocukluk arkadaşım Doktor Cavit Bey’in bu konuda uzman olduğunu öğrendim. Doktor Cavit Göktaş’ın yanına gelerek, muayene ve kontrollerimi oldum. Kendisi bana reflüyü hayatımdan tamamen çıkarmam için ameliyat olmamı önerdi. Bir süre daha ilaçla tedaviye devam ederim dedim, fakat ağrılarıma ilaç bile tesir etmemeye başlamıştı. Sonunda ameliyat olmaya karar verdim. Hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri de ameliyat olmak oldu. Ameliyattan sonra çok büyük rahatlama yaşadım. Hiç sıkıntım kalmadı. Şuan kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. En önemlisi de hayat kalitemin arttığını hissediyorum. Allah Cavit Bey’den razı olsun” dedi.

“Ameliyat hastaya konfor sağlıyor”
Hüseyin Bulut’a gerçekleştirdikleri ameliyat hakkında bilgiler veren Op. Dr. Göktaş, “Reflü şikâyeti ile polikliniğimize başvuran Hüseyin Bulut’un uzun süredir yaşadığı sorununu çözmek adına ameliyat olması gerektiğini belirttik. Hastamızın kullandığı ilaçlar artık etkisiz hale gelmişti. Çünkü asit düşürücü ilaçlar, semptomları rahatlatsa da, ilerleyen dönemlerde fayda etmez hale gelmektedir. Nasıl bir kasık fıtığı ameliyatsız geçmiyorsa, mide fıtığı ve reflü şikâyetleri de ameliyatsız geçmiyor. Kısacası reflünün en etken tedavisi Laparoskopik nissen ameliyatıdır. Ameliyat sonrası hastamızın hayatına konfor kazandırdığımız için mutluyuz. Hüseyin arkadaşım ve diğer bu sıkıntıları yaşayan hastalarımıza acil şifalar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet