Skip Navigation Links

Bask Eğitime Desteğini Kesintisiz Devam Ettiriyor

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Hatay İl Başkanlığının Eğitime verdiği destek büyük bir hızla devam ediyor.

Gündem   A+a-

 
Bask Eğitime Desteğini Kesintisiz Devam Ettiriyor
 
 
Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Hatay İl Başkanlığının Eğitime verdiği destek büyük bir hızla devam ediyor.
BASK Hatay İl Başkanı Metin Yılmaz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da dar gelirli vatandaşların yanında olabilmek için çalışmalarını hızlandırdı.
Yılmaz dar gelirli vatandaşların çocuklarının başarılarına destek olama amacı ile 1273 adet test kitaplarını KURİYER ABDUAZİZ KARADENİZ ilk öğretim okulu müdürü izzet hanyol’a teslim etmenin mutluluğunu üyelerimiz ile birlikte haklı olarak yaşıyoruz
Sendikacılığı siyasi ve ideolojik odaklara hizmet ettirmeyeceklerini belirten Yılmaz “Sponsorlar desteği ile bu yıl da 1273 dar gelirli vatandaşlarımızın çocuklarına okul test kitapları hediye edeceğiz. Bu hediyeleri yetiştirmek için bütün gücümüzü kullandık.
Şükürler olsun ki bu güne kadar 12 derslikli bohşin ilk öğretim okulunu , Özsoğuksu ilköğretim okulunu boyatarak 120 dar gelirli vatandaşımızın çocuklarının giyim ayakkabı ve kırtasiyelerini,3250 adet test kitabı 1500 adet yaprak test,1050 adet okul çantası,350 adet kalemlik ve 150 adet su matarası ile çocuklarımız sevindirdik 1273 adet test kitapları ile de sevindirmeye devam etmeyi hedefliyoruz” dedi
Yılmaz açıklamasının sonunda geçmişte olduğu gibi bu etkinliğimizde de çocuklarımızın yaz tatilinde mutluluklarına ortak olacaklarını ifade ederek “Geleceğimiz olan yavrularımızı sponsorlarımızdan süs ticaret ,palet reklam ,yılmazlar kundura ,can çiçekçilik ve ıkra kırtasiyeciliğe teşekkür ediyoruz” dedi.
Okul müdürü İzzet HANYOL ile Kuriyer Dernek Başkanı Hayretti,n TÜRKMEN kısa adı BASK olAN Bağımsız Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Hatay il başkanı Metin YILMAZ’a ve üyelerine eğitime verdikleri destekler için teşekkürlerini sundular
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet