Skip Navigation Links

Oğlu Darp Etti Polis Kurtardı

Antakya'da bir apartmanda oturan M.A. adlı genç, annesine şiddet uygulayarak eve hapsetti. Özel Harekat Polisleri çaresiz anneyi operasyonla kurtardı.

Oğlu Darp Etti Polis Kurtardı

Yaşam   A+a-

Antakya'da bir apartmanda oturan M. A. adlı genç, annesine şiddet uygulayarak eve hapsetti. Özel Harekat Polisleri çaresiz anneyi operasyonla kurtardı.

Antakya’da Cumhuriyet Caddesi’nde bir apartmanda oturan M. A. adlı genç, akşamdan annesini darp ederek eve hapsetti. Kaçış yolları arayan anne sabah bir anlık boşluktan yararlanarak kızının evine kaçtı. Antakya’da yaşanan bu olay Özel Harekat Polisleri’ni dahi harekete geçirdi.

Polisin Operasyonu Vahşeti Önledi

Antakya’da Cumhuriyet Caddesi’nde bir apartmanda oturan ve Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen M. A. adlı genç, gece annesini başından yaralayarak eve hapsetti. Çaresiz anne gün aydınlandığı sırada oğlunun bir anlık boşluğundan yararlanarak evden kaçtı ve hemen kızının yanına sığındı. Polis ekiplerine arayan çaresiz anne, polis ekipleri ile beraber eve geldi, ancak polisler eve bir türlü giremedi.

Devreye giren Özel Harekat Polisleri hemen olay yerine intikal etti. Özel Harekat Polisleri kapıyı kırarak eve girdi ve psikolojik rahatsızlıkları olan M. A adlı genci etkisiz hale getirdi. Annesini darp eden M. A. adlı genç, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılmak üzere götürüldü.

Yaşanan olayda, çevre sakinleri korku dolu anlar yaşarken, çaresiz anne gözyaşlarını tutamadı. Kafasına sert bir cisimle vurularak darp edilen çaresiz anne, ifadesi alınmak üzere Emniyet’e götürüldü.

(Hatay İnternet Tv)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet