Skip Navigation Links

Prıme Mall'da 'Yaz Ve Tatil' Defilesi

Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi'nde yapılan defile, izleyenlere yaz coşkusunu yaşattı. Tatil ve plaj kıyafetleri, alışveriş merkezini dolduran

Gündem   A+a-

 
Prıme Mall’da ‘Yaz Ve Tatil’ Defilesi
 
 
Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi’nde yapılan defile, izleyenlere yaz coşkusunu yaşattı. Tatil ve plaj kıyafetleri, alışveriş merkezini dolduran müşteriler tarafından ilgi ile izlendi.
 
Okulların kapanıp yaz tatili planlarının yapıldığı şu günlerde, Prime Mall Alışveriş Merkezi yaz ve tatile dair birbirinden çekici ürünlerin müşterilere sunulduğu bir defile düzenledi. Geçtiğimiz hafta sonu Prime Mall’da düzenlenen defilede mayo, bikini, yazlık tatil kıyafetlerinin yanı sıra; çanta, ayakkabı, sandalet, güneş gözlüğü, plaj havlusu ve güneş kozmetikleri gibi zengin bir ürün çeşidi sergilendi. Alışveriş merkezinde mağazası olan Boyner, Koton, Kompedan, Jimmy Key, LTB, Nike, Adidas, Puma, Batik, Mudo, Kiğılı ve Lufian markaları yazlık koleksiyonlarını tanıtırken; İnter Optik, Derimod, Ayakkabı Merkezi, Özdilek ve Tekin Acar yazın olmazsa olmaz aksesuarları ile defilede yer aldılar.
 
Prime Mall’da yaz rüzgarları estiren defilede güzellikleri ile izleyenleri büyüleyen mankenler, yazın tüm coşkusunu ve renklerini yansıtan plaj kıyafetleri ile podyumda yürürken adeta nefesler tutuldu. 2011 yazı mayolarında kırmızı, sarı, turuncu, pembe gibi canlı ve sıcak yaz renklerinin hakimiyeti dikkat çekerken; beyaz rengin de sıkça kullanıldığı şık ve serin koleksiyonlar izleyenlerin beğenisine sunuldu. Giyim markaları, her zaman olduğu gibi erkekleri de ihmal etmeyerek deniz şortları, tiril tiril gömlekler, baskılı t-shirtler ile erkek müşterilerinden tam puan aldılar. Hasır şapka ve çantaların bu yaza damgasını vurduğu görülürken; rengarenk pareolar, terlikler, havlular ve güneş gözlükleri, plaj şıklığının tamamlayıcısı olarak beğeni ile izlendi. Prime Mall Alışveriş Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Arzu Özerdem, “Yaz dönemi boyunca İskenderun halkına yönelik sürprizlerimiz devam edecek. Bizi izlemeye devam edin” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet