Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, çalışmalar ile ilgili Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinden bilgi aldı.

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından M.K.Ü İnşaat Fakültesi ve yeni adliye binası önündeki alan için hazırlanan kavşak düzenleme projesi çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından büyük bir tempo ile devam etmektedir.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, çalışmalar ile ilgili Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinden bilgi aldı. Başkan Civelek söz konusu alanda trafik yoğunluğunu büyük ölçüde rahatlatacak çalışmaların en kısa sürede tamamlanması gerektiğini ifade etti.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler dolgu ve düzenleme çalışmalarının tamamlanmasından sonra aralıksız olarak asfalt çalışmaları da yapılarak, alanın en kısa sürede trafiğe açılabileceğini belirtti.
E91 Karayolu üzerinde inşası devam eden 3x2.5 boyutlarında olan yağmur suyu drenaj kanalı çalışması nedeni ile trafiğe kapatılan alan üzerinde yürüyerek incelemelerini sürdüren Başkan Civelek’e yaklaşık %80’ i tamamlanan menfez üzerinde düzenlenen yeni servis yolu çalışmaları ile ilgili daire müdürleri tarafından bilgi verildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş