Skip Navigation Links

Gözleriniz Uzman.Op. Dr Yusuf Ünlüaşık’a Emanet..

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor unvanını alan Yusuf Ünlüaşık, uzmanlık mutluluğunu dostlarına verdiği yemekte kutladı.

Gözleriniz Uzman.Op. Dr Yusuf Ünlüaşık’a Emanet..

Gündem   A+a-

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor unvanını alan Yusuf Ünlüaşık, uzmanlık mutluluğunu dostlarına verdiği yemekte kutladı.            

MKÜ Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim dalında Araştırma Görevlisi olarak çalıştığı dört yılın ardından Uzman Operatör Doktor unvanına kavuşan Uzman Doktor Yusuf Ünlüaşık, mutlu gününü sevenleri ve meslektaşlarıyla paylaştı.

2004'te Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni başarıyla tamamladıktan sonra 2011'de memleketi Hatay’da  Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim dalında Araştırma Görevlisi olarak çalıştığı dört yılın ardından Yusuf Ünlüaşık Göz Hastalıkları üzerine Uzman Operatör Doktor olarak mezun oldu.

Tüm hastane asistan hekimleri, hemşireleri, yardımcı sağlık personelleri, ameliyathane çalışanları, hastane ve dekanlık yönetim birimleri çalışanlarının katılım sağladığı ve yoğun ilgi gösterdiği uzmanlık yemeğinde Uzm.Dr. Yusuf Ünlüaşık, bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirterek, kendisini yetiştiren ve bu noktaya getiren ailesine ve sevenlerine minnettar olduğunu dile getirdi.

Davetlilerin yöresel yemeğe doyduğu, keyifli anların yaşandığı,MKÜ Araştırma Hastanesi VİP servisi katındaverilen uzmanlık yemeğine Tıp Fakültesi Dekanı ve  Enfeksiyon Hastalıkları Anabilimdalı öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf Önlen , hastane Başhekim Yardımcısı ve  Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilimdalı öğretim üyesi  Prof. Dr. Şemsettin Okuyucu ,  hastane Başhekim Yardımcısı  Dahiliye Anabilimdalı öğretim üyesi  Doç.Dr. Edip Uçar,  hastane Başhekim yardımcısı Anestezi Anabilimdalı Öğretim Üyesi  Prof.Dr. Buket Çağla  Özbakış Akkurt , Göz Hastalıkları Anabilimdalı Öğretim Üyeleri  Doç.Dr. Esra Ayhan Tuzcu,Yard.Doç.  Dr. Mesut Coşkun , Yard. Doç.Dr. Özgür İlhan, Yard.Doç.  Dr.  Nilüfer İlhan, Yard.Doç.  Dr. Mutlu Cihan Dağlıoğlu, Yard.Doç.  Dr. Ahmet Elbeyli ve Beyin Cerrahi Anabilimdalından , Göğüs Cerrahi Anabilimdalından, KBB Anabilimdalından Diş Hekimliği Fakültesi'nden Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilimdalından Öğretim Üyeleri katıldı.

Ayrıca Göz Hastalıkları Anabilimdalı poliklinik ve servis çalışanları ile  kuzenleri Kardiolog Uzm. Dr. Nurettin YERAL ve Radyolog Uzm. Dr. Hakan YERAL  katılımları ve destekleri ile bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmadıkları dolasıyla teşekkür etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet