Skip Navigation Links

Turnuvada Türkiye 4. Oldu

Turnuva sonunda sıralama 1.Sırbistan, 2. Romanya, 3.Bulgaristan, 4. Türkiye, 5.Moldova olarak gerçekleşti.

Turnuvada  Türkiye 4. Oldu

Spor   A+a-

U-15 Sutopu Bayan Milli Takımımızın da yer aldığı Karadeniz Kupası Bulgaristan’ın Burgaz kentinde yapıldı. Sırbistan, Romanya, Bulgaristan, Türkiye ve Moldova’nın katıldığı müsabakalarda İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü’nden Ecehan Gökçe Temel ve Zeynep Kılıç, Hatay Gençlik ve Spor Kulübü’nden Zeliha İlhan olmak üzere 3 İskenderun’ lu sporcu, 17 kişilik U-15 Türk Milli Takımı’nın  kadrosunda yer aldı. Ayrıca İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Sutopu AntrenörüMehmet Aktepe’ de bu müsabakada Milli Takımın başında görev aldı. Turnuva sonunda sıralama 1.Sırbistan, 2. Romanya, 3.Bulgaristan, 4. Türkiye, 5.Moldova olarak gerçekleşti.
     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu şu sözlere yer verdi:
Son yıllarda ulusal arenada aldığımız başarılar ve ekip olarak planlı ,programlı çalışmalar, sporcuların milli takımlarda görev almasında etkili olmuştur. Geçmiş yıllarda Sutopu Milli takımlarına kazandırılan sporcuların başarılarının tesadüf olmadığı böylece anlaşılmaktadır. Düzenli antrenman yapabilme olanağı bulunduğu sürece, kulüp olarak önümüzdeki sezonda 2.ligde 6 ve 1.ligde 1 olmak üzere toplam 7 takımımızla temsil edeceğimiz şehrimize, daha nice başarılar getireceğimize ve milli takımlara sporcu gönderebileceğimize inancımız tamdır.
      Bu aşamada ekibimde görev alan tüm antrenör arkadaşlarıma, çalışabilmemize olanak sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın M.Cemil Şensöz’e, İlçe Müdürümüz Sayın Ali Arıkoğlu’na , tesis amirimiz Sayın Ertuğrul Mantar’a ve havuz personeline ve değerli ailelerimize teşekkür ederiz. 30.11.2015

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet