Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Devrilen Kamyon 1 Can Aldı

Freni boşalan kamyon yürüyüş yapan yayalara çarptı: 1 ölü 5 yaralı

Gündem   A+a-

1105.hizliresim.com/2011/5/6/9076.jpg" />
 
Freni boşalan kamyon yürüyüş yapan yayalara çarptı: 1 ölü 5 yaralı
Antakya’da freni boşalan kamyon yol kenarında yürüyüş yapan vatandaşlara çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken aralarında 1 yaşında bebeğin de bulunduğu 5 kişi yaralandı.
Antakya merkeze bağlı Harbiye beldesinin çıkışında meydana gelen trafik kazasında takla atan kamyonun kasasında bulunan demir parçaları yol kenarında bulunan Rahmioğlu ailesinin üzerine düştü.
Muhsin Köroğlu yönetimindeki 31 HF 347 plakalı kamyon, Yayladağı'dan Antakya istikametine seyir halinde iken freni boşaldı. Harbiye beldesi girişinde virajı alamayan kamyon, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle takla attı. Savrulan kamyondaki demir parçaları etrafa yayılırken, parçaların çarptığı Rahmioğlu ailesinden Zehra Rahmioğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Anne Rahmioğlu'nun kucağındaki 1 yaşındaki Lina ve kardeşleri Elif, Ayten, Rimia ve Vahdet Rahmioğlu ise olay yerine gelen çok sayıda ambulans ile yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza sonrası yüzlerce Harbiyeli olay yerine koşarak meydana gelen kazaya isyan etti. Aynı bölgede tüm uyarılarına rağmen önlem alınmamasına isyan eden belde halkı yolu bir süreliğine trafiğe kapattı. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf Cinel'in devreye girmesi ile sakinleşen vatandaşlar yolu yeniden araç trafiğine açtı.
Kazayı gören belde sakinlerinden Medyan Aslanyürek ise aynı bölgede birçok kaza meydana geldiğini söyledi. Aslanyürek "Kamyon süratliydi. Viraj çok keskin, kontrolden çıktı. Yürüyüş yapan insanları süpürdü." dedi.
Kazada yaralananlar arasında çocukların da olduğuna değinen Aslanyürek, "Bu yolun kazalara sebep verdiğini çok söyledik. Buna rağmen çözüm getirilmedi. Burada vatandaş ölüyor, insanlar ölüyor." şeklinde tepki gösterdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş