Skip Navigation Links

İDÇ Spor Kampı 3 Hafta Uzattı

Teknik heyet ve futbolcuların isteğine göre yönetimde jet karar

Gündem   A+a-

316" align="top" src="/userfiles/image/kamp%20s%C3%BCr%C3%BCyor%20B.jpg" alt="" />
 
Teknik heyet ve futbolcuların isteğine göre yönetimde jet karar
 
 
Spor toto 2. lig Beyaz Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi İskenderun Demirçelik spor’un Ankara Kızılcahamam Patalya oteli tesislerindeki kamp çalışmaları 3 hafta uzatıldı .
Yeni sezon öncesi Bir aydan bu yana Kızılcahamam Patalya oteli tesislerinde kamp çalışmalarını sürdüren İskenderun Demirçelikspor’un 29 Ağustos günü kente gelmesi bekleniyor.
Güney bölgesinde havaların aşırı derecede sıcak geçmesi üzerine, İskenderun Demirçelikspor teknik heyeti ve futbolcularının kulüp yönetimine ‘’ Kampa devem edelim ’’ teklifi sunuldu
Gelen teklifi degerlendiren kulüp yönetimi futbolcuların 3 hafta daha kamp yapmalarına karar verdi.
 
Futbolcularımızın Sıhhati Bizim İçin Önemlidir
 
İskenderun Demirçelikspor kulüp başkanı Cengiz Gül, yaptığı açıklamada şunları söyledi.’’Daha önce aldığımız karar kamp çalışmalarını 29 Ağustos tarihinde bitirmeyi kararlaştırmıştık. Güney bölgesinde havaların aşırı derecede sıcak gitmesi ligin ilk haftasında bay olmamız, ikinci haftada da deplasmanda olmamızdan dolayı teknik heyetimiz ve futbolcularımızdan kampın uzatılması yönünde teklif gelmiştir
Yönetim kurulu arkadaşlarımızda yaptığımız toplantıda, kamp çalışmalarına 3 hafta daha devam etme kararı aldık. Yönetim kurulu olarak hiç fedakarlıktan kaçınmıyoruz.Bizim için futbolcularımızın sıhhati önemli dedi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet