Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Gözün arkada kalmasın!'

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) üyesi bir grup, Ulu Önder Atatürk'e ait anıtlara yapılan saldırıları protesto etmek için İskenderun Atatürk Anıtı'nda n

Gündem   A+a-

“Gözün arkada kalmasın!”
 
 
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) üyesi bir grup, Ulu Önder Atatürk’e ait anıtlara yapılan saldırıları protesto etmek için İskenderun Atatürk Anıtı’nda nöbet tutma eylemi başlattı.
Anıtın bulunduğu alanda grup adına açıklama yapan HEPAR Hatay milletvekili adayı Melih Erozan, Atatürk’ün değerlerine sahip çıkmak için anıt alanında nöbet tutacaklarını belirtti.
Erozan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ve düşüncelerine duruşu belli olan Aldatma ve Kandırma Partisi iktidarından ve yine yıllardır Atatürk’ün arkasına sığınarak siyaset yapan ve günümüzde Atatürkçülükle hiçbir alakası kalmayan Cumhuriyetin Halsiz Partisinden aldıkları cesaretle, bölücülerin ülkemizin çeşitli yerlerinde Ulu Önderimizin anıtlarına yaptıkları çirkin saldırıları ve buna dur diyemeyen iktidardaki ve mecliste yer alan tüm muhalefet partilerinin aciz hallerini hayretle izlemekteyiz.
 
 
İktidar oy kaygısıyla teröre teslim olmuş haldeyken, CHP’de yine oy kaygısıyla bölücülere ağzını açamıyor, hatta yapılan tüm alçaklıklara göz yumarak geçmişini inkâr ediyordur. Sinmiş soluğu kesilmiş adeta teslim olmuş iktidara ve muhalefete rağmen biz Hak ve Eşitlik Partililer olarak Ulu Önderimizin kurduğu Cumhuriyete ve Ata’mızın varlığına sahip çıkmak üzere bu akşamdan ertesi sabah kadar buradayız ve nöbetteyiz.
Büyük Önder; Gözün arkada kalmasın, Türk Kadınları ve erkekleri olarak milletimizi özlediğin yüksekliğe çıkaracağız. Bugün bizim için 11 Kasım 1938’dir” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş