Skip Navigation Links

Antakya'da Paslı Borulardan Kurtulacak

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kent genelinde atağa geçtiği içmesuyu şebekesi yenileme çalışmalarına

Antakya'da Paslı Borulardan Kurtulacak

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kent genelinde atağa geçtiği içmesuyu şebekesi yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini bildirdi.

 

İçmesuyu hattı altyapısı olmayan mahalleleri tespit edip çalışmaların yapıldığını belirten Genel Müdürlük yetkililer, merkez ilçe Antakya’ya bağlı Gülderen Mahallesi’ne 63’lük borularla 900 metre yeni içmesuyu hattı döşenerek eksikliğin giderildiğini ve vatandaşın rahata kavuştuğunu bildirdi.

 

Vatandaşların 24 saat kesintisiz ve tertemiz su içmesi adına “50 Yılın İçmesuyu Seferberliği” projesinin Antakya’da da hayata geçeceğini hatırlatan İdare, bu geçecek proje sayesinde Yayladağı, Altınözü, Belen ile Samandağ olduğu gibi Antakya da paslı ve kullanıma elverişsiz borulara veda edecek.  

 

İl genelinde İçmesuyunun yanı sıra kanalizasyon ve yağmursuyu gibi altyapı çalışmalarının sürdüğünün altını çizen HATSU, söz konusu çalışmada 5 personel ve 1 kepçenin görev yaptığını açıkladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet