Skip Navigation Links

İktidarın Teröre Göstermiş Olduğu Aciz Hal Devam Ettikçe Şehit Sayısı da Ar

TP İlçe Başkanı Barak; 'İktidarın Teröre Göstermiş Olduğu Aciz Hal Devam Ettikçe Şehit Sayısı da Artacaktır'

Gündem   A+a-

TP İlçe Başkanı Barak; “darin/" target="_blank">İktidarın Teröre Göstermiş Olduğu Aciz Hal Devam Ettikçe Şehit Sayısı da Artacaktır”


Türkiye Partisi İlçe Başkanı Nevzat Barak, artan terör olaylarına yönelik yaptığı yazılı açıklamada Ak Parti hükümetine ateş püskürdü. Bu durumdan kurtulmanın tek yolunun erken seçim olduğunu ifade eden Barak; “Şahsi ve siyasi ikbal ve çıkarlarını ülkenin geleceğinden daha önde görenler, Türkiye’yi ateşe atmalarının vebalini çok ağır şekilde ödeyeceklerdir” dedi.
Geçtiğimiz hafta sonu Hakkâri Şemdinli’de yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Mehmetçiklerimize rahmet dileyerek sözlerine başlayan Barak; “19 Haziran günü Şemdinli’de askeri birliğimize yapılan kanlı terör saldırısında ve mayın patlamasında, kahraman Mehmetçiklerimizin şehit düşmesi ve yaralanmaları bizleri derin bir yasa boğmuş ve yüreğimizi dağlamıştır. Türkiye Partisi olarak aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine yakınlarına ve onurumuz olan Türk silahlı kuvvetlerine başsağlığı ve yaralı olanlara da acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.
Terör olaylarının hızlanarak artmasından Ak Parti Hükümetini sorumlu tutan Barak; “Başbakan ve AKP hükümetinin başlatmış olduğu sözde açılımlar ve İmralı canisiyle yapılan pazarlıklar sonrasında terör olaylarının hızlanarak artması ve her gün birçok vatan evladının şehit düşmesini büyük bir ibret, sessiz bir hayret ve derin bir metanetle izlemekteyiz. İktidarın teröre göstermiş olduğu aciz hali devam ettiği, askerlerimizin el ve kollarının bağlanarak her geçen gün mücadele azimlerinin engellendiği, etkili ve önleyici önlemlerde zaaf yaşadığı ve ülkemizin güvenliğinin küresel güçlerin ellerine bırakılmasının devamı müddetçe şehitlerimizin sayısı artmaya devam edecektir.
Şurası bilinmelidir ki! Büyük bir infial ve öfkeyle milletimiz ayaktadır. Ülkemiz ağır bir ihanet kuşatmasının altındadır ve karanlık bir uçuruma sürüklenmektedir. Bu durumdan kurtulmanın bir tek yolu vardır ve o da milletin uyanmasıdır. Bunun için yapılması gereken tek şey erken seçimdir. Şahsi ve siyasi ikbal ve çıkarlarını ülkenin geleceğinden daha önde görenler, Türkiye’yi ateşe atmalarının vebalini çok ağır şekilde ödeyeceklerdir. Türkiye Partisi olarak ülkemizi, bu ağır kriz ve kaos ortamından kurtaracak tek güç olan Milletimize baş sağlığı diliyor ve aziz şehitlerimizin mekanı cennet olsun ve aileleri sabır bulsun istiyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet