Skip Navigation Links

Araban Kaymakamlığından Bin 500 Aileye Kömür Yardımı

Araban Kaymakamlığı tarafından birer ton olmak üzere bin 500 ihtiyaç sahibi aileye kömür yardımı yapılıyor

Araban Kaymakamlığından Bin 500 Aileye Kömür Yardımı

Gündem   A+a-

Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet, toplamda bin 500 ton olarak gerçekleştirilecek kömür yardımının dağıtımına başlanıldığını söyledi. Yukarı Karavaiz kırsalında gerçekleşen kömür dağıtımında açıklama yapan Behçet, 5 bin 857 yardıma muhtaçlık dosyası bulunduğunu belirtti.
Behçet, "2015 yılı yardıma muhtaç ailelere yapacağımız kömür dağıtımı için Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti olarak karar alıp vakfımızdaki ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelerimizle birlikte toplam 48 mahallenin mevcut olan yardıma muhtaçlık dosyaları arasında hassasiyetle yaptığımız incelemeler sonunda sosyal güvenceden yoksun, ihtiyaç sahibi dul kadınlar, 2022 sayılı yasaya göre yaşlılık ve engelli maaşı alanlar, 45 yaş üstü muhtaç kişiler, 45 yaş altı olup 6 veya daha fazla çocuk sahibi olan aileler olmak üzere tespit ettiğimiz bin 500 yardıma muhtaç aileye 1'er ton olmak üzere toplam bin 500 ton kömür dağıtımına başladık. İlçeye bağlı kırsal mahallelerimizde ikamet eden yardıma muhtaç hak sahibi ailelerimize nakliye sorunu yaşayıp mağdur olmamaları için kömürlerini ikamet ettikleri mahallelerde ailelerine bizzat teslim ediyoruz" diye konuştu.
Kömür yardımı alan ihtiyaç sahibi ailelerde, Araban Kaymakamlığı'nın her yıl yaptığı kömür yardımları ile soğuk kış aylarında korunduklarını belirterek, devlet görevlilerine ve yetkililerine dua etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet