Skip Navigation Links

Kumlu’nun Üç Mahallesine İçmesuyu Hattı Döşendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü(HATSU), Kumlu ilçesinin mahallelerinde içmesuyu şebekesi döşeme

Kumlu’nun Üç Mahallesine İçmesuyu Hattı Döşendi

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü(HATSU), Kumlu ilçesinin mahallelerinde içmesuyu şebekesi döşeme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.  

Genel Müdürlük, tertemiz bir içmesuyu sağlama çalışmaları kapsamında Kumlu ilçesine bağlı Muharrem, Samanlı ve Göceoğlu mahallelerine 90’lık borularla toplamda 3800 metre içmesuyu hattının döşendiğini bildirerek, 20 eve yeni abone bağlantısının yapıldığını aktardı.

Enerji tasarrufunun sağlanması ve kayıp-kaçak oranlarının minimum seviyeye düşürülmesi adına önemli adımların da atıldığının altını çizen İdare, yapılan çalışmayla tertemiz suya kavuşacak olan mahalle sakinlerinin rahata kavuştuğunu bildirdi.

Kent genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan HATSU yetkilileri, söz konusu çalışmada 2 kepçe ve 8 personelin görev yaptığını açıkladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet