Skip Navigation Links

Volkswagen’in Yeni Yüzü Gümüş Otomotiv Showroom’unda..

Gümüş Otomotiv Volkswagen’i Gururla Sunar..

Volkswagen’in Yeni Yüzü Gümüş Otomotiv Showroom’unda..Web
TV

Ekonomi   A+a-

Hatay’da 1999 yılından bu yana İskenderun ve Antakya tesislerinde hizmet veren Gümüş Otomotiv, herkesin hayallerini süsleyen birbirinden özel modelleriyle Volkswagen’leri bölge halkına ulaştırıyor.

Birbirinden güzel Volkswagen binek ve ticari araçların sergilendiği yeni showroomuyla müşterilerini karşılayan Gümüş Otomotiv, ferah ve geniş salonunda modellerini gururla sunuyor.

Volkswagen tutkunlarının tüm modelleri rahat bir şekilde inceleme  ve bilgi alma fırsatı buldukları yeni showroom, Volkswagen’in yeni yüzünü yansıtıyor

Otomotiv devi Volkswagen, sunduğu yeniliklerle öncü, tasarımlarıyla farklı, sürüş keyfi ve yolcu konforuyla da büyük beğeni topluyor.

İyi bir Volkswagen sahibi olmak, profesyonel ve vizyoner ekibiyle hizmet çıtasını en  yükseğe çıkarmış Gümüş Otomotiv ekibiyle tanışmakla başlıyor.

Showroom’unu yenileyen, yenilikleri geçmişten bu yana otomobil tutkunlarına sunan Gümüş Otomotiv, İskenderun ve Antakya’da Volkswagen tutkunlarını ve Volkswagen’le daha önce tanışmamış misafirlerini bekliyor.

Showroom’da beğendiğiniz araçlar hakkında tüm ayrıntıları öğrenebileceğiniz uzman kadrosu, aracınızın durumunu sürekli takip eden servis ekibi, ikinci el Volkswagen ve diğer marka  aracınızı değerini düşürmeden alan bir hizmet anlayışı Gümüş Otomotiv’in misyon ve vizyonu içerisinde önemli yer tutuyor.

Gümüş Otomotiv kadrosu, aracınızın sigortasından, garanti işlemlerine ve ihtiyaç duyduğunuz oranda kredinize kadar herşeyi sizin adınıza planlayarak da müşteri memnuniyetini en ön planda tutuyor.

Tıpkı bir 5  yıldızlı bir hastanede tedavi alır gibi, aracınız Volkswagen servisinde özenle bakımdan geçiyor ve bakımın her aşamasında müşteriye bilgi verilerek aracın yollarda güvenle ilerlemesi için gerekli tüm işlemler özenle yapılıyor.

Kendine hayran bırakan, aşkla ve tutkuyla yıllarca güvenli bir şekilde binebileceğiniz Volkswagen modelleri Gümüş Otomotiv İskenderun ve Antakya showroomlarında sizleri bekliyor.

Sürekli eğitimlerden geçen satış ve servis danışmanları, ferah ve kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bir ortamda sizleri ağırlamak için Gümüş Otomotiv İskenderun ve Antakya showroomlarında sizleri bekliyor.

Volkswagen’lerin teknolojisi ise hiçbir yoruma gerek bırakmadan sadece baş döndürüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volkswagen’in Yeni Yüzü Gümüş Otomotiv Showroom’unda.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (3) adet yorum var.
Ayhan odabaşı 10 Haziran 2020 Çarşamba
Yeni passat modelleri gelecekti geldimi bana döneceklerdi dönmediler
Mehmet Ali 24 Ağustos 2019 Cumartesi
İyi günler sizde 2 el wolkswagen cc varmı
Ertugrul 22 Temmuz 2019 Pazartesi
Sizle calismak istiyorum
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet