Skip Navigation Links

Prıme Mall'Den Pırlanta Yağmuru Mega Fm İle Devam Ediyor.

İskenderun Prime Mall alışveriş merkezi sevgililer günü nedeniyle 41 adet Pırlanta Yüzük ve sürpriz hediyeleri müşterilerine dağıtmaya başladı.

Gündem   A+a-

Prıme Mall‘Den Pırlanta Yağmuru Mega Fm İle Devam Ediyor…
İskenderun Prime Mall alışveriş merkezi sevgililer günü nedeniyle 41 adet Pırlanta Yüzük ve sürpriz hediyeleri müşterilerine dağıtmaya başladı.
Başladığı 7 şubat’tan itibaren yoğun ilgi gören kampanya’da her gün 5 talihli pırlanta yüzüğünü anında alırken Radyo Mega’da canlı olarak yayınlanan program sırasında soruları doğru yanıtlayan onlarca müşteri de sürpriz hediyeleri kazanıyor.
Koçak Gold mücevher mağazası sponsorluğunda, Prime Mall AVM ve Radyo Mega’nın organizasyonuyla düzenlenen hediye kampanyası kapsamında 14 Şubat “ Sevgililer Günü” ne özel 41 adet Pırlanta Yüzük sahiplerini bulmaya başladı.
Pırlanta Yağmuru adlı kampanya sırasında bir hafta boyunca pırlanta yüzüklerin yanı sıra birçok sürpriz hediye de her gün Prime Mall müşterilerine dağıtılıyor.
Bu özel hediyelerden birine anında sahip olmak için Prime Mall müşterilerinin yaptıkları tek şey her gün saat 13-18 arası AVM’den canlı yayın yapan Radyo Mega program sunucularının sorusuna doğru yanıt vermek.


Alış veriş Merkezini kırmızı beyaz kalplerle süslediklerini belirten Prime Mall Müdürü Arzu Özerdem; "14 Şubat'ı çok önemsiyoruz. Bu güne özel, müşterilerimiz için sürprizlerimiz devam ediyor. Alışveriş merkezimizdeki müşterilerimize sürpriz hediyelerin yanı sıra her gün 5’er adet olmak üzere, 8 gün boyunca tam 41adet pırlanta yüzük veriyoruz. İskenderun’da ilk kez gerçekleşen bu uygulamayla Kentin tek radyosu Mega FM ile AVM’den canlı olarak yayınlanan bu kampanyaya gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnunuz." dedi.
Arzu Özerdem, sözlerinin sonunda 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar sürecek bu kampanyanın son gününde verilecek olan pırlanta yüzüğün, diğer 40 pırlanta’dan daha büyük olduğunu belirtti.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet