Skip Navigation Links

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Umut Veriyor

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Başkan Veysel Cıncık önderliğinde mülki idare amirlerini ziyaret turlarını ve tebrik kabullerini sürdü

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Umut VeriyorWeb
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Başkan Veysel Cıncık önderliğinde mülki idare amirlerini ziyaret turlarını ve tebrik kabullerini sürdürüyor.

İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu, yeni yönetim olarak yapacakları projeleri anlattılar ve İskenderun’un genel durumu hakkında görüşlerini bildirdiler.

İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin üstlendiği misyon ve ortaya koyduğu vizyonun bölgenin gelişmesi, kalkınması, huzur ve güven ortamının tesisinde mülki idare amirlerinin çalışmalarına ciddi katkı sunduğunu belirterek, yeni yönetim kuruluna Başkan Veysel Cıncık’ın şahsında başarılar diledi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı da makamında ziyaret eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu, bölgedeki huzur ve güven ortamının korunmasında basın olarak üzerlerine düşen görevi yapmayı sürdüreceklerini ifade ettiler.

Emniyet Müdürü Zeki Balcı da yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatı ile toplum arasında çok önemli bir köprü vazifesi gören bölge medyasının sergilediği duruşun kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) Başkanı Şekip Abacı ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İskenderun basının bölgenin kalkınması ve gelişmesi için her türlü katkıyı vermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şekip Abacı, ekonomideki gelişimin sürmesi ve bölgede yatırımların artması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da yaptığı konuşmada, işdünyasının seçkin isim ve kurumlarının biraraya gelerek oluşturdukları ATSAD’ın bölge ekonomisi ve sosyal yaşamı açısından önemli bir şans olduğunu belirterek ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti.

Türk Telekom İskenderun Şube Müdürü Metin Kördemir de İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kuruluna yaptığı tebrik ziyaretinde, bölgede internet hızının iyileşmesi konusunda çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade ederek, yatırımların genel müdürlük tarafından onaylanmasından dolayı da mutlu olduğunu söyledi.

Metin Kördemir ayrıca, Arsuz ilçesi Nardüzü ve Karaağaç Mahalleleri sınırlarından bulunan sanayi bölgesindeki tesislerin internet sorunlarının çözümü için fiber altyapı çalışmalarının yakında başlayacağını müjdeledi. 

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Umut Veriyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet