Skip Navigation Links

Mersin'de KKTC'nin Kuruluşu Tören Ve Resepsiyonla Kutlandı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NİN KURULUŞUNUN 32. YIL DÖNÜMÜ MERSİN'DE DÜZENLENEN TÖRENİN ARDINDAN AKŞAM DA RESEPSİYONLA KUTLANDI.

Mersin'de KKTC'nin Kuruluşu Tören Ve Resepsiyonla Kutlandı

Adana   A+a-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) kuruluşunun 32. yıl dönümü Mersin'de düzenlenen törenin ardından akşam da resepsiyonla kutlandı.
KKTC'nin kuruluşu için Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende, KKTC Mersin Konsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından, Konsolosluk binasında da tebrikleri kabul etti. Tebrik törenine, Mersin Vali Vekili Süleyman Deniz ile il protokolü katıldı.
Akşam da KKTC'nin kuruluş yılı dolayısıyla Konsolos İnanıroğlu tarafından resepsiyon verildi. Sultaşa Oteli'nde Konsolos İnanıroğlu, eşi ile birlikte ev sahipliği yaptığı resepsiyona, Vali Vekili Deniz, il protokolü, askeri ve mülki erkan ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı. Kıbrıslı Türklerin bağımsızlık mücadelesinin başlangıcından bugüne kadar olan süreçte verdiği desteklerden dolayı Türk halkına ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne teşekkür eden İnanıroğlu, daha sonra davetlilerle birlikte pasta kesti.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet