Skip Navigation Links

MSB ve TSK Memurlarının SAVDES-SEN Mutluluğu

Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görevli devlet memurlarının kurduğu Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası(SAVDES-SEN)

MSB ve TSK Memurlarının SAVDES-SEN Mutluluğu Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis İllerini kapsayan Çukurova  bölge şubesini İskenderun’da açtı.

  2013 yılında kurulan sendika, kısa zamanda örgütlenerek yaklaşık 950 memurun 600’e yakını SAVDES-SEN’i tercih etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış duasıyla devam eden açılış töreninde sendika üyelerinin heyecan ve mutluluğu görülmeğe değerdi.

 SAVDES-SEN Genel Başkan Tuncay CENGİZ, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, bir çok ilden başkan ve yöneticilerle birlikte bölgede Türk Silahlı Kuvvetler  ve Milli Savunma Bakanlığı kurumlarında çalışan üyelerin katıldığı açılış töreninde konuşan SAVDES-SEN Çukurova Bölgesi Şube Başkanı Mehmet Gazi Cerit,  Üyelerinin mali, hukuki ve sosyal haklarının geliştirilmesi noktasında artık daha kurumsal bir yapıya kavuştuklarını belirterek şöyle konuştu: “Sizinle burada 22 yıl geciken mutluluğu paylaşmak için bulunmaktayız.  Bütün devlet dairelerindeki sendikalar  1992 yılında kurulduğu halde biz Milli Savunma Bakanlığı ve Türk silahlı kuvvetlerinde çalışan memurlar sendika hakkı 2013 yılında elde etti . Bunun haklı gururunu taşıyoruz . Mersin'den Taşucu'ndan Kilis’e kadar sorumlu olduğumuz bölgede 950 memur var, bunun 600’e yakını bize tevekkül etti . Yani 3’te 2si bize geldi ve şube hem Adana'ya hem buraya şube açma onurunu açma onurunu bize vermiş oldu. Siz memur arkadaşlarımızdan aldığımız kuvvet moral  ve sendika genel merkezimizin konuya yaklaşım tarzı bize çok umutlanmaktadır.  Netice itibariyle çok güzel şeyler başarabileceğimize inancım sonsuzdur.”

 

 

SAVDES-SEN Genel Başkan Tuncay Cengiz :

Sorunları Ortak Akılla Çözeceğiz..

SAVDES-SEN Genel Başkan Tuncay Cengiz de yaptığı konuşmada, üyelerin tüm sorunlarıyla ilgili sendikaya başvurmalarını ve sorunların ortak akılla çözümü için katkı vermelerini isteyerek şöyle konuştu: “Sendikamızın 2. yılında 9. şubemizin açılması onurunu yaşıyoruz. Sizlere yerinden daha iyi hizmet edebilmek adına teşkilatımızın biz 2015'te bir hız verdik ve vermiş olduğumuz hız çerçevesinde  inşallah bugün 9’ncu, önümüzdeki günlerde 10’ncu şubemizi  İzmir'de açarak 81 ildeki teşkilatlanmamızı tamamlamış olacağız. Bizler savunma ve güvenlik destek hizmetleri sendikası olarak başta vermiş olduğumuz söz ilke ve prensiplerimiz sizlere en iyi şekilde hizmet etmek mücadelemizi hak mücadelemizi hep birlikte en iyi yerlere getirmek adına her türlü gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu anlamda  mahallinde yapılacak destek çalışmalarında özellikle Çukurova bölge şube başkanlığı yönetim kuruluna büyük görev düşüyor ve bu arkadaşlarımızda bu görevi yerine getirecek  azim ve kararlılığa sahipler. Bizler de kendilerine bu süreç içerinde her türlü desteği sağlayacağız . Sizlerden de arzu ettiğimiz konu her türlü problemleriniz  sorunlarınız konusunda gerek fikirlerinizle çünkü sendikacılıkta ortak akıl son derece önemlidir. Bizde bu ortak aklı oluşturmak adına sizlerin bu desteğinizi sadece üye olarak değil fikirlerinizle eleştirilerinizle bu desteğinizi bekliyoruz.”

 

 

 

MSB ve TSK Memurlarının SAVDES-SEN Mutluluğu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet