Skip Navigation Links

Murat Dalkılıç Şarkılarıyla Adana'yı Sallayacak

Türk pop müziğinin başarılı,sevilen sanatçılarında biri olan Murat Dalkılıç,21 Kasım Cumartesi günü Adana Optimum AVM'de konser verecek

Murat Dalkılıç Şarkılarıyla Adana'yı Sallayacak

Magazin   A+a-

Dalkılıç, dillerden düşmeyen şarkılarını konserde hayranlarıyla birlikte seslendirerek Optimum ziyaretçilerine muhteşem bir gün yaşatacak.
Adana Optimum, Ekim ayında gerçekleştirilen Moda Günleri sonrasında Kasım ayında da Murat Dalkılıç konseri ile yepyeni büyük bir etkinliğe daha imza atıyor. Murat Dalkılıç, 21 Kasım Cumartesi günü saat 16:00'da Adana Optimum AVM'de vereceği konser ile sevilen şarkılarını Adana'lılar için söyleyerek Optimum ziyaretçilerine müzik şöleni yaşatacak.
Satış rekorları kıran "Daha Derine, Bi Güzellik Yap, Merhaba, La Fontaine, Kasaba" albümlerinde yer alan ve büyük beğeni toplayan şarkılarını seslendirecek olan Murat Dalkılıç, konserinde Adanalıların enerjisini yükselterek unutulmaz parçalarını canlı olarak sevenleri ile hep birlikte söyleyecek. Kral Pop TV ve Radyo'nun medya sponsorluğunda gerçekleştirilecek Adana Optimum AVM'nin Murat Dalkılıç konser etkinliği tüm ziyaretçilerin katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet