Skip Navigation Links

Onların gücü bizim gücümüz

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, İskenderun'lu Hayırsever İşadamı Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal'ı kabulünde oldukça anlamlı konuştu..

Gündem   A+a-

Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, İskenderun’lu Hayırsever İşadamı Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal’ı kabulünde oldukça anlamlı konuştu..
 
Onların gücü bizim gücümüz”
 


Bölgemizin hayırsever başarılı işadamlarından Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’i ziyaret etti.
Hatay’ın İskenderun İlçesi’ne bağlı Denizciler Beldesi’ne üç katlı ve modern Şehit Kazım Şengül polis merkezini yaptırarak büyük takdir toplayan Ali Uysal’ın ziyaretinden memnun olduğunu belirten Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, her vatandaşın içinde bulunduğu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğini belirterek, Ali Uysal’ın çevresine, vatanına ve milletine karşı sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiren bir vatandaş olduğuna dikkat çekti.
 
 
Sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar üretmek, istihdam yaratmak, devletine ve milletine karşı sorumluluklarını yerine getirmek için var gücüyle çalışan işadamlarının gücünün Türkiye’nin gücü olduğuna vurgu yapan Vali Lekesiz, “Onların gücü bizim gücümüz” dedi.
Hayırsever İşadamı Ali Uysal da, hiçbir zaman sorumluluk almaktan kaçmadığını ve üzerine düşeni eksiksiz yapmak gayretinde olduğunu söyledi.
Yaklaşık 1 saat süren görüşme oldukça dostane bir ortamda gerçekleşti.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet