Skip Navigation Links

Başkan Tarhan'dan Eylemdeki Cam İşçilerine Destek

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,yaklaşık 200 kişinin işten çıkarılacağı gerekçesiyle bir süredir eylemde olan

Başkan Tarhan'dan Eylemdeki Cam İşçilerine Destek

Gündem   A+a-

cam işçilerini ziyaret ederek, destek verdi.
Mersin'de kurulu Şişecam A.Ş.'nin Anadolu Cam, Paşabahçe ve Trakya Cam fabrikalarında 200 işçinin işten çıkarılacağı gerekçesiyle iş yerini terk etmeme eylemi başlatan Kristal-İş Sendikası üyesi cam işçilerinin eylemi devam ediyor. Eylemdeki cam işçilerine destekler de sürüyor. Bu kapsamda, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ve Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen ile birlikte eylemdeki işçileri ziyaret eden Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, işçilerin mücadelelerinde sonuna kadar yanlarında olacağını söyledi.
Kristal-İş Mersin Şube Başkanı Ahmet Ergev ve bazı sendikaların temsilcilerinin de bulunduğu ziyarette, işçilere seslenen Tarhan, şirketin işten çıkarma kararını eleştirdi. Emekçi işçilerin haklı direnişlerinde sonuna kadar yanlarında olacaklarını belirten Başkan Tarhan, "Burada bulunan tüm emekçileri kucaklıyorum. Onların şu anki durumlarını en çok çocukları ve eşleri anlayabilir. Buradan yetkililere seslenmek istiyorum, haksız olarak çıkarılan işçilerin çocukları, eşleri ve aileleri göz önünde bulundurulmalıdır" dedi.
Yıllarca omuz omuza vermiş işçilerin dostluklarının bölünmeye çalışıldığını iddia eden Tarhan, "Birçoğunun uykuları kaçtı ama birlik ve beraberliklerini yitirmediler, pes etmediler, yalnız kalmadılar ve kalmayacaklar. Hep birlikte el ele ve omuz omuza vereceğiz. İşçilerin hakkını savunmak adına gerçekleşen eylemlerde ben ve eşim her fırsatta ön saflarda yer aldık. Bundan sonra da sizlerin mücadelesinde her zaman tüm varlığımla yanınızda olacağım. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet