Skip Navigation Links

Prime Mall Üniversite öğrencileri bilgilendiriliyor

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde üniversite ve yüksekokula kayıt yaptırmak isteye öğrencilere Toplum Destekli Polisler ve Prime Mall Alış veriş merkezi

Gündem   A+a-

 
Üniversite öğrencileri bilgilendiriliyor
 
Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde üniversite ve yüksekokula kayıt yaptırmak isteye öğrencilere Toplum Destekli Polisler ve Prime Mall Alış veriş merkezi açtıkları standılar ile yardımcı oluyorlar. Özellikle şehir dışından gelen üniversiteli öğrencilerin kandırılmaması ve bu öğrencilere yardımcı olunması konusunda harekete geçen Toplum destekli polisler öğrencilerine e yol gösteriyor. Şehir dışından gelen öğrencilere Prime Mall Alış veriş merkezi de kantin ihtiyaçlarını ve broşür konularında yardımlarını esirgemiyorlar. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli polisler ise hazırladıkları el broşürlerini üniversiteye kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere dağıtarak bilgilendiriyor. Prime Mall Alış veriş merkezi Müdürü Arzu Özerdem ise yaptığı açıklamasında, “Emniyet Teşkilatımız ile birlikte yaptığımız çalışma neticesinde fakültelerimizin önüne açtığımız stant ve çadırlarda onlara yardımcı oluyor, afişlerle bilgilendiriyoruz.
 
Polis teşkilatı öğrencileri İskenderun konusunda bilinçlendirme konusunda bir broşür hazırladık ve bu broşürü Emniyet teşkilatımız ile birlikte amacına uygun olarak İskenderun’u tanıtan ve anlatacak bir şekilde bastırdık. Bizde üniversitemizde stant açarak bu broşürlerin dağıtıldığı ve şehrimize yeni gelen öğrencilerimize su ve benzeri ikramlarımız oldu. Amaç burada kolaylıkla kayıt işlemlerini yaptırmak ve bilgi almak, hem de üniversite öğrencilerimizin İskenderun ile ilgili güzel bir izlenim oluşturmak amacıyla emniyetimiz ile birlikte hareket ediyoruz” dedi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet