Skip Navigation Links

Mevlüt Dudu Vatandaşın İftar Sofrasına Konuk Oldu

Chp Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu Vatandaşın İftar Sofrasına Konuk Olmaya Devam Ediyor.

Gündem   A+a-

Chp Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu Vatandaşın İftar Sofrasına Konuk Olmaya Devam Ediyor.
 
Chp Hatay Mv.Av. Mevlüt Dudu vatandaşın iftar sofrasına konuk oldu. Sakarya, Modernevler, Hürriyet mahallelerinde konuk olduğu evlerde ev sahipleriyle birlikte iftar sofrasında buluşan Dudu ;
Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan müslümanların gönlünde önemli bir yere sahiptir. Şehrimizde, ülkemizde, İslam aleminde yarattığı birleştirici güç, dünyada barış ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması da en büyük arzumuzdur. Vatandaşla içiçe olmak onların evlerine konuk olmak sıkıntılarını ve sevinçlerini paylaşmak benim için tarif edilemez bir duygu. Halkımız seçtiği ve yetki vererek Ankaraya gönderdiği vekilini kendi yanında görmek istiyor, kendilerinden uzak olan ulaşılamayan milletvekili istemiyorlar dedi.
Ev sahipleride milletvekili Dudu'ya teşekkür ederek, çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz her zaman bizlerle birlikte olmanız en büyük arzumuz, aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Bölgemizin sorunlarının çözümü için çalışacağınıza eminiz size çalışmalarınızda başarılar diliyoruz diyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet