Skip Navigation Links

Dacia'dan '0' Faiz Kampanyası

İsotlar Dacia'da Kasım ayınca araç sahibi olmak isteyenlere özel kampanya ile cazip fırsatlar sunuluyor.

Dacia'dan '0' Faiz Kampanyası

Teknoloji   A+a-

Çeşitli kredi tutarlarında 12-15 ve 36 ay vade seçenekleriyle ''0'' faizle araba sahibi olmak isteyenler İsotlar'da bekleniyor.
Tüm Dacia modellerini kapsayan kampanyanın Kasım ayı boyunca süreceğini İsotlar'da, '' Sıfır faiz ile 12 bin TL kredi tutarı için 36 ay vade, 15 bin TL kredi tutarı için 15 ay, 36 bin TL kredi için 12 ay vade fırsatı"seçenekleri bulunuyor.
Belirtilen kredi tutarlarından fazlasını talep eden müşteriler için de kolaylık sağlayan İsotlar Dacia, maksimum 48 bin TL'ye 48 ay vadeyle Maxxi Korumalı (Kredi Koruma Sigortası) ile yüzde 0.99 faiz seçeneği sunuyor. Maxxi Korumasız kredi kullanmak isteyenlere ise 1.04 oranında düşük faiz seçeneğiyle hayallerindeki arabaya sahip olma imkanı sağlanıyor.
NAKİT İNDİRİMİ İSOTLAR'DA
Kasım ayı boyunca geçerli olacak ''0'' faiz kampanyasından faydalanmak istemeyen müşterilerinin de yüzünü güldüren İsotlar Dacia, cazip nakit indirimler de sunuyor. Duster, Sandero ve Dokker modellerinde 2 bin TL, Lodgy ve Logan MCV'de 1.500 TL nakit alım indirimi sunan İsotlar, araç sahibi olmak isteyenleri bekliyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet