Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gaziantepli Kadınlardan Uygulamalı Yaşam Koçu Etkinliğine Yoğun İlgi

Forum Gaziantep Alış Veriş Merkezi Kadınlar Kulübü tarafından düzenlenen 'Uygulamalı Yaşam Koçluğu' etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti

Gaziantepli Kadınlardan Uygulamalı Yaşam Koçu Etkinliğine Yoğun İlgi

Yaşam   A+a-

Yaşam koçu tarafından Gaziantepli kadınlara belirlenen hedeflere ulaşmaları için uygulanması gereken teknikler anlatıldı. Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, kadınların hayallerine, isteklerine ve hedeflerine ulaşmaya sağlayacak hayata dair ipuçları da aktarıldı. Belirlenen gerçekçi hedeflere ulaşmak için gereken yöntemleri aktaran yaşam koçunu dikkatle dinleyen katılımcılar, bu yöntemleri uygulama fırsatı da buldu.
Kadınlar, ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinliğe yoğun bir katılım gösterdi. Gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getiren Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü üyeleri, benzer yada daha farklı, eğitici ve eğlenceli etkinliklerin sürdürülmesini istedi.
Forum Gaziantep yetkilileri ise Alışveriş Merkezi'nin kapılarını her hafta farklı bir etkinlik için ziyaretçilerine açtığını ve bu etkinlikleri arttırarak sürdüreceklerini ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş