Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Atatürk, ölümsüz bir lider”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 77. Yıldönümü dolayısıyla

“Atatürk, ölümsüz bir lider”

Arsuz   A+a-

yayımladığı mesajda Atatürk’ün düşünceleri, liderlik yeteneği, ileri görüşlülüğü, üstün kişiliği ve milletiyle birlikte elde ettiği başarılarla adını dünya tarihine yazdıran ölümsüz bir lider olduğunu vurguladı.

Büyük liderlerin yas tutularak değil, fikirleriyle, eserleriyle, gayretleriyle anıldığını ve ilelebet yaşatıldığını söyleyen Başkan Nazım Culha, “Ülkesi ve milleti için son nefesine kadar hizmet etmiş, bütün dünyanın saygısını kazanmış olan önderimizi 77 yıldır her gün artan bir sevgiyle kalplerimizde taşıyoruz. O`nu ölümsüzlüğe uğurladığımız bugün hepimize düşen en büyük görev; Atatürk`ü ve en büyük eseri Cumhuriyet`i anlamak, Cumhuriyet’in değerlerini her koşulda korumak, Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımak ve bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmaktır. Atatürk’ün izinde yürüyenler olarak bizler, bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün meşalesini sonsuza kadar taşıma azim ve kararlılığındayız. Bu vesileyle, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyor, anısı önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar