Skip Navigation Links

Yaşlıları Dolandıran Sahte Polisler Yakalandı

Adana'da 4 yaşlı şahsa kendilerini polis olarak tanıtıp 71 bin lira paralarını dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi

Yaşlıları Dolandıran Sahte Polisler Yakalandı

Yerel   A+a-

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri Adana'da son günlerde yaşlı şahısların ev telefonlarını arayarak kendilerini polis olarak tanıtıp 71 bin lira dolandıran şahısların bulunması için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda şebekenin özellikle yaşlı kadın ve erkeklerin ev telefonlarını arayıp ya "kuyumcu soygunu oldu sizin çocuğunuzun kimliği kuyumcuya düşmüş" ya da "PKK kimlik bilgilerinizi çalarak hesabınızdan kendine para aktarıyor" diyerek onları korkutup paraları aldığını tespit etti. Polis vatandaşların mağduriyetini gidermek için dolandırıcıların paraları aldığı yerlerde yaptığı güvenlik kamerası incelemesinde parayı Okan D., Fatih K., Yıldıray Süreyya A. ve Emrah F.'nin aldığını belirledi.
Polis şahısları yakalamak için şafak vakti operasyon yaptı. Gözaltına alınan 4 kişiyi mağdur vatandaşlar da teşhis etti. Ancak zanlılar dolandırıcılık yaptıklarını kabul etmedi. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Bu sırada bir süre önce bacağından vurulan zanlılardan biri kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Zanlı daha sonra ise basın mensuplarına, "Ben bunu nasıl izleyeceğim" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet