Skip Navigation Links

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Fatma Şahine Ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı,Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahini ziyaret etti

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Fatma Şahine Ziyaret

Spor   A+a-

Fatma Şahin'in makamında gerçekleşen ziyarete, Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi ve Büyükşehir Belediye Tekerlekli Sandalye Koordinatörü Ramazan Taşkın katıldı. Takıma verdiği destekten dolayı Fatma şahine teşekkür eden tekerlekli sandalye koordinatörü Ramazan Taşkın Fatma Şahine takımın formasını hediye etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, iyi bir takım olmazsanız, iyi bir şekilde başarıya odaklanmazsanız bu imkanınız olmazsa, başarı mümkün değildir. Ben bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bakanlık yaptığım dönemde de, küçük bir dokunuşla ne kadar büyük başarıların elde edildiğini gördüm. Bu hepimizin, ülkemizin ihtiyacı olan bir duygu, bu duyguya sahip olduğunuz için ve bize bunu yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum. Başarıda sürdürebilirlik de çok önemli. Geldiğiniz nokta çok önemli ama bunu devam ettirmek geldiğiniz nokta kadar önemli. Geldiğiniz noktayı muhafaza ederek yeni hedeflere ilerlemeniz lazım" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet