Skip Navigation Links

Pamuk akademi Bale gösterileri ile resim sergisi açtı

İskenderun'da faaliyet gösteren Pamuk Akademi merkezi öğrencileri Prime Mall Alış veriş Merkezinde bale gösterileri nefes kesti.

Gündem   A+a-

iles/image/pamuk%20kre%C5%9F%20b.jpg" alt="" />
 
Pamuk akademi Bale gösterileri ile resim sergisi açtı
 
İskenderun’da faaliyet gösteren Pamuk Akademi merkezi öğrencileri Prime Mall Alış veriş Merkezinde bale gösterileri nefes kesti.
Prime Mall alış veriş mağazasına akın eden vatandaşlar, minik balerinleri ilgi ve heyecanla izlediler. Minik balerinlerin gösterileri ve resim sergisinin açılışını İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Samandağlılar Derneği Onursal Başkanı Şekip Abacı ve Samandağlılar yönetim kurulu üyelerinin yanı kalabalık halk topluluğu da ilgi ile gezdiler.
Minik Balerinlerin gösterilerinin ardından Pamuk Akademi Merkezi öğrencilerinin resim öğretmenleri Aylin Abacı önderliğinde hazırladıkları resim sergisinin açılışını İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, eşi Zeliha Su ve Samandağlılar derneği Onursal Başkanı Şekip Abacı birlikte yaptılar. Yoğun katılımla gerçekleştirilen serginin en gözde resmini yapan Pamuk Akademi Merkezi resim öğretmeni Aylin Abacı, Hatay’da hoş görü adına yaptığı resim tablosunu da Samandağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine hediye etti. İskenderun’da temel eğitimin önemine vurgu yapan Pamuk Akademi Merkezi kurucu müdürü Selma Kantarmacı, “Eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal aktivitelere de son derece önem veriyoruz. Bu bağlmda kendi bünyemizde oluşturduğumuz spor akademi merkezi ve bale kursları da yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu gün burada minik balerincilerimizin gösterileri halkımız tarafından da ilgi ile izlendi. Resim sergisi ise özverili çalışmaların sonucu olarak halk ile buluştu. Çalışmalarımız ve aktivitelerimiz bundan sonra da devam edecek” ifadesini kullandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet