Skip Navigation Links

Bülent Korkmaz: 'Amacımız Ankara'dan 3 Puanla Dönmek'

Mersin İdmanyurdu,Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gançlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Bülent Korkmaz: 'Amacımız Ankara'dan 3 Puanla Dönmek'

Adana   A+a-

Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gançlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Korkmaz, amaçlarının başkentten 3 puanla dönmek olduğunu söyledi.
Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'ndaki antrenmana kırımızı- lacivertli ekip tam kadro katıldı. Isınma koşusunun ardından istasyon çalışması yapan Mersin İdmanyurdu'lu oyuncular, daha sonra dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Kırmızı-lacivertli ekip, antrenmanı çift kale maçla sonlandırdı.
Teknik direktör Bülent Korkmaz, antrenman öncesinde basın mensuplarını sorularını yanıtladı.
"3 PUAN ALIRSAK ÖNEMLİ BİR İŞ YAPMIŞ OLACAĞIZ"
Korkmaz, Gençlerbirliği maçının kendileri açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, "Gaziantep karşısında iyi oynayıp kaybetmiş olmak ve Medipol Başakşehir karşısında da son dakikada gelen beraberlik golü bizi üzdü. Bunun üçüncü sefer olmaması için oyuncularım ve ekip olarak daha dikkatli olacağız. Tabi Gençlerbirliği'ne baktığınızda gol yemeden maçlar da kazanıyor, berabere de bitebiliyor. Ama bizim amacımız 3 puan. Oradan 3 puan alırsak gerçekten çok önemli bir iş yapmış olacağız. Bunun için çalışıyoruz. İnşallah bu sefer gülen taraf biz olacağız" dedi.
Başakşehir maçında son dakika golünün üzüntüsünün herkes tarafından derinden hissedildiğini dile getiren Korkmaz, "İlk idmanda bunu futbolcularda hissettik. Ama bugün daha iyi. Profesyoneliz, geriye değil ileriye bakacağız" diye konuştu.
Korkmaz, bir soru üzerine Başakşehir maçında olduğu gibi golden sonra takımın geri yaslanmasını olumlu karşılamadığını belirterek, şöyle devam etti:
"Bir galibiyet serimiz olsaydı bu olmazdı. Bir yerde oyuncu psikolojisi skoru korumaya çalışıyor. Teknik direktör olarak ne kadar öne çıkın desek de aşamıyorsunuz. O galibiyeti koruma psikolojisi çok büyük etken. Onu kesinlikle aşmamız lazım. Önde topu tutamadığınız zaman daha büyük sıkıntı oluyor."
Korkmaz, takımda Khalili'nin sakatlığının sürdüğünü, Welliton'da da hafif bir sakatlık bulunduğunu, Vederson'un ise kart cezalısı olduğunu sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet