Skip Navigation Links

Tufan Yıldızlar Koleji Öğrencileri İngiltere'den Döndü

Tufan Yıldızlar Koleji yabancı dil öğrenimine verdiği önemin bir göstergesi olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerini İngiltere'ye gön

Gündem   A+a-

Tufan Yıldızlar Koleji Öğrencileri İngiltere’den Döndü
 
Tufan Yıldızlar Koleji yabancı dil öğrenimine verdiği önemin bir göstergesi olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerini İngiltere’ye gönderdi.
 
Tufan Yıldızlar Koleji İngilizce Öğretmenlerinden Yeşim ŞİRİN’İN rehberliğindeki öğrenciler “Bristol – University of the West of England” Üniversitesindeki eğitim gezilerini tamamlayarak yurda döndüler.
 
Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz İngilizce öğretmeni Yeşim ŞİRİN bizlere şu bilgileri aktardı: “Muhteşem ve yemyeşil bir üniversite şehri olan Bristol’da İngilizce öğrenmenin keyfini öğrencilerimizle birlikte yasadık.
 
İngiltere'nin en gelişmiş şehirlerinden olan Bristol, tarihi mimarisi ve 1000 yıllık limanıyla eski bir öğrenci şehridir. West of England Üniversitesi Frenchay kampüsünde bulunan merkezde haftada 15 saat eğitim alan öğrencilerimiz ideal bir kampüs ortamında Bristol şehir merkezine yalnızca 3 mil uzaklıkta eğitim almanın ayrıcalığını yaşadılar. Öğleden önce dersler öğleden sonra ise çeşitli Şehirlere geziler ya da sosyal aktiviteler yapıldı. Program sonunda ise öğrencilerimize sertifikalar verildi.
 
Yaptığımız şehir gezileri şunlardı: İki gün Londra gezisi yaptık. Londra gezisinde: Big Ben, Westminster Manastırı, Buckingham Sarayı, St. Paul Katedrali ve Londra Kulesi, Hyde Park, Madame Tussauds müzesi (ATATURK un balmumunun olduğu müze),London eye’yi gezip görme imkanı bulduk. Ayrıca Oxford, Cardıff, Weston Super Mare (med cezır olaylarının olduğu bir bölge) Bristol, Cliffton ve BATH a geziler yapıldı.
 
Öğrencilerimiz bunun dışında çeşitli sosyal aktivitelerde bulundular. Kapalı spor salonlarında her turlu spor faaliyetleri yapıp dans stüdyosunda dans etkinliğine katıldılar. Çeşitli quız shovlara iştirak ettiler.
 
Öğrencilerimiz Londra ya 2 saat mesafede olan Bristol da University of the West of England Üniversitesinde eğitim aldılar. Bu eğitim gezisinin öğrencilerimize çok şey kattığını düşünüyorum.” Dedi.
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet