Skip Navigation Links

İnsanlık Dramı

YIL:2011 YER: İSKENDERUN KONU: İNSANLIK DIRAMI İskenderun'da bir aile sokakta yaşam mücadelesi veriyor.

Gündem   A+a-

YIL:2011
YER: İSKENDERUN
KONU: İNSANLIK DIRAMI
İskenderun’da bir aile sokakta yaşam mücadelesi veriyor.
Baba İbrahim Bozkurt (47) , yaptığı açıklamada, yaklaşık 15 gündür sokakta yaşadıklarını belirterek” eşim ve çocuklarım yanıma artık gelmek istemiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. En son İskenderun Anıt alanında intihar etmeyi düşünüyorum “dedi.
Bel fıtığı olmadan önce günübirlik işlerde çalıştığını ifade eden Bozkurt,”Geçirdiğim rahatsızlık sonucunda çalışamaz oldum.Ev kiramı ödeyemedim.Bu bizim 4.kez sokakta kalışımız.Eşim Aklima ve 18 yaşındaki çocuğum Umut yanıma gelmiyorlar.Çaresizim ,yetkililerden destek bekliyorum.”şeklinde konuştu.
Kaymakamlıktan 125 lira aylık para aldığını sözlerine ekleyen Bozkurt, şöyle konuştu.
”Bu parayı neyapayım. Ben çalışacağım bir iş istiyorum. Ailem dağılmak üzere. Adam mı öldüreyim, hırsızlık mı yapayım, yol mu keseyim.5 gündür boğazımdan bir lokma ekmek geçmedi. Hergün yatağa aç giriyoruz. Geçen gün yan tarafımızda bulunan bir apartmanın tepesine çıktım intihar edecektim. Polis geldi kurtardı. Bunalıma girmiştim. Çaresizim. Bir iş sahibi olamadım. En son anıt alanına gidip intihar etmeyi düşünüyorum.”
“Ev kirası ödeyemeyince ev sahibi dışarı atıyor. Eşyalarım çürüdü. Bazlarını çaldılar. Ben bu vatanın evladıyım. Yardım bekliyorum. Çocuklarım eğitim göremiyor. Çocuklarımı çalıştıramıyorum. İşim olsa evime bakarım. Çocuklarıma bakarım. Eşim beni bıraktı gitti. Eşyalarım yağmurdan çürüdü. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Hastalıkla mücadele ediyoruz.
Çevrede oturan mahalle sakini Ali Uludağ ise “bu aile gördükçe içimiz acıyor. Benim evim kira yer olsa hemen evimi vereceğim. İnsanlık ölmüş. Bu aile çok namuslu bir aile. Çok yazık “şeklinde konuştu.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet