Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İş Ve Kariyer Fuarı İçin Geri Sayım Başladı

Mersin'de 17-18 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 5. İş ve Kariyer Fuarı'nın tanıtım çalışmaları devam ediyor

İş Ve Kariyer Fuarı İçin Geri Sayım Başladı

Ekonomi   A+a-

Mersin Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenecek olan 5. İş ve Kariyer Fuarı planlama çalışmalarının son Fuar Düzenleme Kurulu toplantısı yapılırken, fuar organizasyonunun tanıtım çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor.
Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) koordinesinde gerçekleştirilecek olan 5. İş ve Kariyer Fuarı bugüne kadar ki en fazla firma katılım sayısına ulaştı. Fuar Organizasyon Sorumlusu Serkan Özada, Mersin'de işgücü piyasasına destek veren ilgili tüm kurum ve kuruluşların bu fuar için seferber olduklarını dile getirdi. Fuarda toplam 86 kurum ve kuruluşun stant açacağını ifade eden Özada, insan kaynakları uzmanlarının da stantlarda iş ve staj başvurusu alacaklarını belirtti. Fuar Düzenleme Kurulu'nun son toplantısında ise fuar organizasyonunda yapılacak etkinliklerin değerlendirmesi yapıldı.
2 gün sürecek etkinlik boyunca iş arayan vatandaşlar, stant açan kurum ve kuruluşlara iş başvurusu yapabilme imkanı bulacak. Aynı zamanda sektör hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, üniversite öğrencileri, meslek lisesi öğrencileri, daha iyi şartlarda iş arayanlar için de fuar büyük bir fırsat haline gelecek.
5. İş ve Kariyer Fuarı kapsamında, Ahmet Şerif İzgören 17 Kasım'da Mersin'e gelerek Mersin halkıyla buluşacak, yine etkinlikte Çağ Üniversitesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Murat Koç ve İbrahim İnan, 'Başarı Yolunda Kariyer Patikaları' konulu sunumlarını interaktif bir şekilde gerçekleştirecekler.
Öte yandan, 5. İş ve Kariyer Fuarı'nın tanıtım çalışmaları kapsamında her hafta 2 kere Mersin Üniversitesi ve Toros Üniversitesi'nde stant çalışması yapılarak etkinliğin tanıtım broşürleri dağıtılırken, öğrencilere fuar ile ilgili bilgilendirici seminerler veriliyor. Etkinliğe 2 hafta kala billboard, raket ve vinil çalışması ile tanıtımlar Mersin'in çeşitli bölgelerine de taşınacak.
İŞKUR İl Müdürü Mustafa Kutlu, Mersin İŞKUR olarak fuar organizasyonuna uzun zamandır hazırlık yaptıklarını ve ilgili kurum ve kuruluşların görüşlerini alarak planlamalarını gerçekleştirdiklerini belirtti. Bugüne kadar yapılan fuarlar arasında firmaların katılımı hususunda en yüksek sayıya ulaştıklarını belirten Kutlu, Mersin'de iş arayan, üniversite eğitimine devam eden, kariyerine farklı bir sektörde devam etmek isteyenlerin yılda bir defa düzenlenen bu fuara mutlaka katılmaları gerektiğini söyledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar