Skip Navigation Links

Altınözü'nde Başkan Savaş'a Yoğun İlgi

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hemşerileri ile bir araya gelerek sorunları çözme ve eksiklikleri gidermeye aralıksız devam ediyor.

Altınözü'nde Başkan Savaş'a Yoğun İlgi

Gündem   A+a-

Başkan Savaş Altınözü halkı tarafından yoğun ilgi ve tezahüratlarla karşılandı.

 

Başkan Savaş Altınözü ilçesi Sofular, Sarılar, Tepehan, Babatorun,Yolağzı, Sivrikavak, Kansu ve keskincik mahallelerinde Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hemşerilerinin sıkıntılarını ilk ağızdan dinledi ve çözüm yolu için yine ilk ağız olan Hataylılar ile istişare etti.

 

Siyasi kaygı gütmediklerinin ve 15 ilçeye eşit hizmet ettiklerinin altını çizen başkan Savaş; 15 ilçemizde hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar asla buna bakmadık biz hizmet etmek için Hatay halkının da teveccühü ile göreve geldik bu teveccühe layık olmak için canla  başla çalışıyoruz önceliğimiz içme suyu şebekeleri ve Kanalizasyon alt yapı Hataylıya kanserojen borulardan su içirmeyeceğiz eski boruların yerine yeni sağlıklı borular döşüyoruz en kısa sürede Hatay genelinde bütün hatlarımızı yenileyeceğiz. Aynı zamanda siz değerli hemşerilerimin fikirlerine önem veriyoruz birlikte çalışırsak daha büyük işler başaracağımıza inanıyorum sorunları sizlerden duyarak harekete geçiyoruz ve çözüm üreterek daha çabuk müdahale edebiliyoruz.

 

13 yıldır iktidarda olanlar Hatay da 5 milletvekili bulunuyor ama bugüne kadar daha bitmiş bir barajımız bile yok. 13 yıldır bakmadıkları Hatay’ın en ücra köşelerine hizmet götürüyoruz hiç asfalt görmeyen mahallerimizi beton asfalt ile buluşturduk hizmet yapmadı.

 

Hizmet yapmadığımızı iddaa edenlere itibar gösterilmemeli 13 yıldır bu şehre ne kattıkları sorulmalıdır. Bizler gökkuşağı olan şehrimizin her rengini kucaklamak için yola çıktık göreve geldiğimiz günden bu yana ayrım gözetmek sizin kucakladık kucaklamaya devam edeceğiz.

 

 

Başkan Savaş son zamanlarda gündemde boş yer kaplayan ve kendisinin üzerine atılmış olan "Başkan Savaş Akp’ye geri dönüyor" iftirasına da açıklık getirdi. 

 

“Ben partimden memnunum bu iftirayı atan maalesef bir milletvekili  benim bir yere gittiğim yok partimden memnunum bu gibi asılsız söylemlere halkımızın itibar etmemesini rica ediyorum. Sırf siyasi rant sağlamak için benim adımı kullanıyorlar iftira atıyorlar” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Başkan Savaş'a CHP İl başkanı Ertuğrul Gün CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları ve çok sayıda partili eşlik etti.

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet