Skip Navigation Links

Hayvan Dostları Derneği'nden İddialara Yalanlama

Mersin Hayvan Dostları Derneği Başkanı Nilgün Derviş, 'Barınaktaki hayvanlara kötü muamele yapılıyor' iddialarını yalanladı

Hayvan Dostları Derneği'nden İddialara Yalanlama

Yaşam   A+a-

Derviş, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında,sosyal medya ve çeşitli basın organlarında iddia edildiği gibi barınaktaki hiç bir hayvana kötü davranılmadığını, hiç bir hayvanın da açılıktan ölmediğini ifade etti.
Son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmaları inkar etmeye çalışan bazı gruplarla ciddi sorunlar yaşadıklarını söyleyen Derviş, "Sanal ortamda yaşadıklarımızla hiç örtüşmeyen, bizi hiç anlatmayan bir saldırıyla karşı karşıyayız. Barınakta hayvanlarımızın açlıktan öldüğü ve barınağın kriterlere uygun işletilmediği söylendi. Daha da ileriye gidilerek bu barınaktaki yönetimin dışlanıp başka birilerinin buranın yönetimini ele alması için ciddi bir çaba harcandı. Mersin'de şu ana kadar sokak hayvanları için hiç bir varlık gösterememiş bir grubun komplosuna kurban gittik. Burada bedel ödeyen sokaklarda yaşayan yaşlı ve özel bakıma muhtaç olan hayvanlardır" dedi.
MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı'nın ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın yardımlarıyla, 2013 yılında hayvan barınağının faaliyete başladığını belirten Derviş, "Sevgi ve merhametin ön planda olduğu, Türkiye'deki sayılı barınaklardan birine sahibiz. Son 5 aydır barınakta vahşet olduğunu öne sürerek rektörümüze ve belediye başkanımıza düzeysiz bir şekilde saldırılıyor. Barınak kapanmadı ve kapanmayacak. Bizler o hayvanlar için en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Nilgün Derviş, açıklamanın ardından gazetecilere hayvan barınağının eski ve yeni fotoğraflarını göstererek bilgi verdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet