Skip Navigation Links

Biraz İçtiysek Ne Olmuş Yani? Kessinler Cezamı!!!

Pişkinliğin Bu Kadarı !!!

 Biraz İçtiysek Ne Olmuş Yani? Kessinler Cezamı!!!

Gündem   A+a-

Hatay’ın Antakya ilçesi Serinyol Mahallesi kavşağın meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi.
Antakya’dan İskenderun istikametine giderken Serinyol Mahallesi kavşağında kırmızı ışıkta duran 31 ABT 38 plakalı araca arkadan çarpan 31 K 5256 plakalı araç az kalsın faciaya neden oluyordu.
Alkollü olduğu anlaşılan 31 K 5256 plakalı aracın şoförünün pişkinliği ise herkesi çıldırtmaya yetti. 60 yaşlarındaki erkek sürücü, “Biraz içtiysek ne olmuş yani? Cezamızı kessinler ne yapalım!!!” diye konuşunca, kaza sırasında arka koltukta emniyet kemeri bağlı bir şekilde oturan çocuğuyla birlikte  kafasına darbe alan kadın sürücüye yardım edenleri çileden çıkardı.
Aynı zamanda kadın sürücünün kullandığı araca arkadan çarpan erkek sürücünün ehliyetinin kayıp olduğu halde 5 aydır araç kullanmaya devam ettiği öğrenildi.
Kaza yerine gelen 112 ambulansı kazada zarar görenlere anında müdahale etti. Emniyet ekiplerinin kaza ile ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü öğrenilirken, 31 K 5256 plakalı aracın alkollü olduğu ve ehliyetinin de kayıp olduğu için yanında olmadığı öğrenilen erkek sürücüye cezai işlem uygulandığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet