Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Tollu'dan Aşure Günü Mesajı

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,birlik,beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesi dileğiyle Aşure Günü'nü kutladı

Başkan Tollu'dan Aşure Günü Mesajı

Gündem   A+a-

Başkan Tollu, Aşure Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında birlik, beraberlik ve kardeşliğe vurgu yapan Tollu, geçmişten bugüne birçok önemli olayın meydana geldiği Aşure Günü'nün mübarek olmasını diledi. Böyle günlerin vatandaşlar arasında kardeşliği pekiştirmek ve kuvvetlendirmek için bir fırsat olduğunu vurgulayan Tollu, "Yüce Allah'a, Aşure Günü münasebetiyle kardeşliğimizi kuvvetlendirmesi için dua edelim" dedi.
Dünya tarihinde çok önemli olayların Allah'ın takdiri ile Aşure Günü'ne rastladığına işaret eden Tollu, "Aşure Günü'nde yardımlaşma ve kardeşlik, bizim geçmişimizde hep ön plana çıkmıştır, böyle olmaya da devam edecektir. Memleketimiz çok sıkıntılı günler geçiriyor. Bu günlerde birbirimize daha çok destek olmalıyız. Böyle günleri fırsat bilerek yardımlaşmaya önem verip, birliğimizi ve dirliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Tüm vatandaşların hicri yeni yılını ve Aşure Günü'nü tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar