Skip Navigation Links

Çetin'den Şehit Parkı İçin 2 Müjde

Adana'nın Çukurova ilçesindeki şehit uzman çavuş Faik Balcı'nın adının verildiği parkın yenileneceği,gastronomi pazarı kurulacağı belirtildi

Çetin'den Şehit Parkı İçin 2 Müjde

Gündem   A+a-

Adana'nın Çukurova ilçesindeki şehit uzman çavuş Faik Balcı'nın adının verildiği parkın yenileneceği, yanına gastronomi pazarı kurulacağı belirtildi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, daha önce taziye ziyaretinde bulunduğu şehit uzman çavuş Faik Balcı'nın babası İsfendi Balcı'yla birlikte şehidin adının verildiği parka giderek hem halka hem de babaya müjdeler verdi. Baba İsfendi Balcı'yı Toros Mahallesi'ndeki evinden alarak Kenan Evren Bulvarı'ndaki parka götüren Başkan Soner Çetin, şehit uzman çavuş Faik Balcı'nın adının verildiği parkın A'dan Z'ye yenileneceğini söyledi.
Parktaki yolların yeniden yapılacağını, parkelerin değiştirileceğini, aydınlatmanın otomatik olarak sağlanacağını, çocuk oyun gruplarının en son örnekleriyle yeniden kurulacağını belirten Çetin, şöyle devam etti:
"Bu parkın içinde bir muhtarlık ve taziye evi, ayrıca kışın da oturabileceğiniz üzeri kapalı bir mekan yapacağız, mevcut oturma grupları yenilenerek çoğaltılacak, kısacası şehidimizin adını taşıyan bu park A'dan Z'ye yenilenmiş olacak. Ayrıca yan tarafa mideye hitap eden özel gastronomi pazarı yapacağız."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet