Skip Navigation Links

Avukat Mehmet Tümkaya Türkiye'nin En'leri Arasında

Türkiye genelinde aylık olarak yayınlanan Politikim Dergisi, bölgemizin saygın hukukçularından Avukat Mehmet Tümkaya'ya yer verdi.

Gündem   A+a-

Avukat Mehmet Tümkaya Türkiye’nin En’leri Arasında
Türkiye genelinde aylık olarak yayınlanan Politikim Dergisi, bölgemizin saygın hukukçularından Avukat Mehmet Tümkaya’ya yer verdi.
Arsuz yöresinin saygın ailelerinden Tümkaya ailesinin bir ferdi olan Avukat Mehmet Tümkaya, Politikim Dergisi’nde, Türkiye’nin mesleklerinde saygın konumda başarılı kişileri arasında gösterilerek, siyasette genç ve umut vaat eden bir isim olarak yer verilmiş.
Başarılı Avukat Mehmet Tümkaya’nın bölge siyasetinde adının halk arasında çok konuşulması ve sevilen bir kişilik olması nedeniyle yayınlanan söyleşide, milletvekilliği adaylığı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunan genç ve başarılı hukukçu Avukat Mehmet Tümkaya, adaylık liyakat esasına göre belirlendiği takdirde kendini oldukça şanslı buluyor.


Hatay’ın jeopolitik öneminin ortaya çıkarılması gerekliliğine dikkat çeken Avukat Mehmet Tümkaya, halkın yeni yüzlere ihtiyacı bulunduğunu ve iyi hizmet verildiği takdirde iz bırakılabileceğini söyleyerek adaylık konusunda yeşil ışık yakıyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet